Pierzi vremea, abdomenul nu se lucreaza zilnic, de maxim 2 ori / saptamana.
SI patratelele nu se fac prin exercitii, ci prin alimentatie.
"abs are made in the kitchen"!
Http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Astea sunt foarte bune, mi-au aparut in doar 2 saptamani si daca le faci 2 3 luni iti apar la maxim:D, dar trebuie sa incepi incet nu sa faci ca in videoclip 40, de ex:Luni 5(faci si seara si dimineata)Marti 10(Lafel)Miecuri 15(Lafel)Joi 20(Lafel)Vineri 25(Lafel)
Si tot asa, bafta sper ca te-am ajutat
Hai ca esti... maxim 2 ori pe saptamana lol, poate maxim de 2 ori pe zi
Da, de 2 ori pe zi = antrenament de copil mic paralel cu sportul.
Culturistii spre exemplu, adica aia care au patratelele uriase si foarte definite il lucreaza o singura data pe saptamana.
Muschii se dezvolta in perioada de ODIHNA, adica in cele 48 de ore NECESARE dupa un antrenament, de care tu n-ai auzit ca habar nu ai ce inseamna un antrenament corect.
Uite ce zic profesionistii :
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/
Citez : "Abdomenul este un muschi, la fel ca ceilalti muschi. Se aplica aceleasi principii. Antreneaza-i intens, o data sau de doua ori pe saptamana. "
Sau uita-te pe ORICE site de culturism sau fitness, sa vezi cum sta treaba, nu mai asculta de sfaturi primite de la habarnisti, cu ideile lor tampite sa faci abdomene zilnic.
P.S. : sunt CONVINS ca nu stii ca doar cu abdomene se lucreaza partea superioara a abdomenului, pentru partea inferioara ( ca sa obtii o dezvoltare completa ) nu faci niciun exercitiu, nu? Tipic :))
Felicitari ai premiu pentru acest discurs praf
Esti complet pe langa, intreaba orice instructor de fitness sa-ti spuna de ce e o aberatie de copil mic sa faci abdomene zilnic, nu reusesti decat sa te supra-antrenezi si sa-ti fortezi coloana in zona lombara.
Nu ai nicio treaba cu sportul asta, apuca-te de sah
Mai bine apuca-te tu
Nu e vina mea ca nu te duce capul sa intelegi niste lucruri simple, eu am incercat sa-ti explic, dar cand nu ai cu cine asta e.
P.S. : chiar si in descrierea clipului 8 min abs scrie :
"Perform this workout every second day (e.g. Mon-Wed-Fri) for at least two weeks."
Deci nici macar aia nu recomanda sa faci zilnic.
Dar ce sa-i faci, tu stii mai bine ca toti
Sincer, esti un idiot incapabil sa gandeasca.
Lol Idiot incapabil poate esti tu, nu stiu de ce tiai facut cont sa te dai mare daca da mars si inchideti gura
Pierzi vremea, abdomenul nu se lucreaza zilnic, de maxim 2 ori / saptamana.
SI patratelele nu se fac prin exercitii, ci prin alimentatie.
"abs are made in the kitchen"!
anonim_4396 întreabă: