| DX190 a întrebat:

Vreau si eu un antrenament complet pentru picioare. Vreau sa fac masa si forta si de asemenea sa alerg mai repede.

Fara: indreptari si genoflexiuni cu haltera (stiu ca astea sunt cele mai importante, dar pun persiune pe coloana si nu vreau asta).

Mentionez faptul ca am muschii la picioare dezvoltati ca lumea si niciodata nu prea le-am acordat importanta. Deci ma ajuta geneticul. Funda la cel mai bun raspuns.batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

- genuflexiuni intr-un picior ( daca nu poti, tine-te cu mana de ceva ) - asta o sa te rupa
- fandari cu 2 gantere in maini
- genuflexiuni cu saritura
- mersul piticului

| DX190 explică (pentru Cosmin86):

Pentru gambe in special nimic? Ridicari pe vafuri la aparat / cu ganterele in mana sunt bune?

| Cosmin86 a răspuns (pentru DX190):

Da, sunt bune. Eu am genetic bun la gambe si le am mari fara sa le lucrez.

Sa zicem ca le lucrez cand sar coarda, dupa ce fac duble am febra la gambe si abdomen big grin

Da asa sunt si eu. Am mai auzit ca trebuie sa ai genetic sa iti creasca muschii de la picioare. De mic mie mi s-au dezvoltat muschii de la picioare. Inainte aveam multa forta in picioare cand le antrenam si acum am zis sa le dau importanta. E bun programul asta?

- genuflexiuni intr-un picior (nu mi se par asa grele dar ma rup, peste 2 luni poate o sa adaug greutate)
- presa / fandari
- Ridicari pe vafuri la aparat / cu ganterele in mana sunt bune

5 serii fiecare, dupa ma bag la alergare vreo 10-15 minute.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DX190):

Da, ai putea sa mai adaugi indreptari cu genunchii blocati happy

p.s. : la genu intr-un picior, le faci pana jos? pana esti la 0.5 cm de pamant?

Nu vreau sa bag indreptari. Pot sa duc cateva dar nu prea am echilibru', cand o sa ma reapuc de sala o sa incerc sa le fac bine.

8 răspunsuri:
| florynmondialul a răspuns:

Uita-te aici este tot ce ai nevoie:http://www.culturism.ro/antrenament/

| Emilian_Gavrila_1981 a răspuns:

Cumpara saculeti pentru picioare si dai drumu la alergare, si pentru masa tot trebuie sa dai pe la sala

| DX190 explică (pentru Emilian_Gavrila_1981):

O sa ma apuc din nou de sala in Ianuarie. p.s saculetii aia mi se par o prostie