| eduardos123 a întrebat:

Salut ziceti-mi ce miscare sa fac sa nu stau toata ziua la pc si tv.nu ziceti sa ies cu copii de varsta mea ca in cartieru unde stau nu sunt deloc copii doar eu si mai demnult era o fata de varsta mea dar s-a mutat la bloc ( sunt la casa de aia si lipsa mare de copii) eu m-am gandit la joging dimineata la 7-8 cand nu e canicula si pe la 6-7 seara ce ziceti mai ziceti si voi sfaturi

4 răspunsuri:
| DanielPH a răspuns:

Avem un caz similar in satul vecin.
Este doar un copil 16 ani, restul au 20+.
Imi zicea ca sta la TV/Pc mai face sport, treaba prin curte/casa, mestereste, dar tot se plictiseste.
S-a luat de un Metin2 si de League of Legends, dar vroia si prieteni adevarati.
Asa ca a hotarat sa vina la noi in sat, dar drumul era lung, nu putea ajunge mereu.
Pana la urma s-a imprietenit cu cei mai mari, sunt oameni de 20 de ani, 23, 25, 30 si ceva, si chiar 40+.
Acum cica o duce bine :/

Daca nu poti face la fel, poti sa faci diferite lucruri pe acasa.

Nu exista un oras prin aproiere?
Colegii de scoala? Nu poti merge la ei?
Te-ai gandit sa mergi la o sala sau altundeva unde iti poti pierde timpul cu folos?

| eduardos123 explică (pentru DanielPH):

Sunt la oras laughing sunt din cluj-napoca e al doile oras ca marime. fostii mei colegi sunt in cealalta parte a orasului deci se taie din ecuatie. unde stau eu e cartier batranesc. sala as merge nu e exclus

| DanielPH a răspuns (pentru eduardos123):

Omule, trebuie sa cauti ca sa gaesti ceva.
Daca locul este impanzit de batrani 100% au nevoie de ajutor. Poti scoate bani frumosi dupa urma lor... Acum nu iti pot spune cum, asta tine si de tine, fiecare avem o gandire diferia!

| torresbydragos a răspuns:

Fa flotari, abdomene, genoflexiuni, pote un pic de streching, iar cat despre jogging e ok cum ai spus tu.