| TotoRiina666 a întrebat:

Salutare, acum 6 luni cântaream undeva la 102 kg dar cu putina ambitie am reusit sa ajung la 82 kg. Faceam cardio la sala cate 20 de minute dupa care antrenamentul pentru muschi si bine inteles aveam mâncăruri bogate in proteine. Intrebarea mea este... Acum cand vreau sa ma apuc sa pun muschi? Sa mai fac cardio? Făceam 120 abdomene la inceputul antrenamentului si 120 la sfarsit. Sa fac normal antrenamentul si la sfarsit abdomene? E ok? Dau funda

Răspuns Câştigător
| CulturismsiFitness a răspuns:

In primul rand da-mi voie sa te felicit pentru rezultatul tau si pentru vointa si ambitia pe care ai avut-o. Acuma daca vrei sa pui masa musculara pe tine trebuie sa ai un regim alimentar foarte strict si bazat doar pe proteine multe si putin carbohidrati. Si bineinteles sala. iti recomand sa intri pe youtube si sa cauti canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesionist roman explica in cel mai mic detaliu antrenamente si dieta si tot ce ai nevoie sa stii. Plus ca are si niste antrenamente foarte smechere.

Si cardio ar trebui sa faci in functie de antrenamentele care le urmezi la sala. Daca faci antrenamente cu greutati mari atunci fa doar de 2 ori pe saptmana cardio cate 30 min. Daca folosesti greutati light atunci fa de 3 ori pe saptmana cardio tot asa

1 răspuns:
| Parlit a răspuns:

Frate cardio poti face dar abdomene 1-2 pe sapt dar vreo 4-6 ex intense. Sa nu fi ca multi ( in categoria asta intru si eu ) care fac abdomene zilnic asa multe cum faci tu, abdomenul trebuie tratat ca toate grupele cu pauze ca sa poata creste, altfel iti spun eu ca o sa faci rezistenta mai mult. Si daca vrei sa slabesti si sa nu pierzi masa eu spun ca o alternativa ar fi exercitile de tip HIIT