Fai 10 serii a cate 2 repetari. daca poti sa faci 2fai 2.azi faci 2. peste 2-3 zile faci 3. si tot asa.
Pai fa pana simti ca chiar nu mai poti, dupa fa o pauza de 1-2 min si iar fa pana nu mai poti si intr-o singura zi poti ajunge sa faci de la 2 la 20 sau mai mult totul e sa exersezi atata tot
2? cum nu poti mai mul de 2 eu sunt cel mai slab din clasa la forta si fac 40 -50 trebuie sa mananci bine si sa incerci prima data sa stai cu mainile pe ceva mai sus adica pe un scaun sau pat sti ca is mai usoare faci cate 6 seri a cate 8 repetari daca poti daca nu 4 sau 6 repetari dar sa fie 6 seri si o sa vezi ca in 2 saptamani o sa faci corecte multe
Exerseaza si o sa faci mai multe.eu la 15 ani facem minim 10, depinde si de fiecare persoana in parte.Incarca sa faci flotari verticale cu picioarele pe pamant si cu mainile pe o masa sau chiar pe un scaun asa o sa faci mai mult si o sa poti face apoi mult mai bine flotari normale.
Ai putea incepe cu o varianta mai usoara a acestora( http://www.youtube.com/watch?v=MQbpzrXx67c )pana vei avea mai multa putere in maini si le vei putea face intregi.Incepe usor, cu 15-20/zi,dupa care avanseaza la 50/zi, poate chiar mai mult(cat consideri tu). Succes.
Prin frecventza incercari, urmand acesti pasi poti ajunge la un nivel mai inalt privind sportul cat si rezistenta corpului.
Cum au zis mai sus trebuie sa ai o anumita greutate pentru a reushi un nr mare de flotari. Pashi:
ziua 1.
incearca sa faci flotarile pe dos. Adica : stand culcat, jos, in pozitia de flotari numai ca mainile iti sunt sub piept sau de o parte si cealalta a corpului si incerci sa te ridici, in loc sa iti lasi greutatea in maini si sa-ti indoi coatele
ziua a 2 a
Fai execitii fizice cu mainile (ridicarea greutatilor ) pentru a te putea obisnui cu greutatea corpului
ziua a3a
Incearca sa faci cate flotari poti. La fel si in ziua a 4 a pentru a te obisnui.
Incercand zilnic, te vei obisnui si vei putea face curand numeroase flotari!
SUCCES!
Am 15 ani, 57 de kg si o inaltime de 1, 68 m, si "recordul" meu este de 58 de flotari.
Depinnde cate kg ai ca depinde si de greutatea corpului daca corpul e greu nu poti face mai mult de 10 si daca e usor poti ajunge pana la 30 chiar si daca o ti asa mereu poti face 100
anonim_4396 întreabă: