| Questions a întrebat:

Salutare all, am 15 ani. si vreau sa incep sa fac flotari... dar mai mult de 2 nu pot sincer.cum sa fac? ma ajutati plz?

11 răspunsuri:
| mada1 a răspuns:

Fai 10 serii a cate 2 repetari. daca poti sa faci 2fai 2.azi faci 2. peste 2-3 zile faci 3. si tot asa.

| unknownn a răspuns:

Foarte bine, faci 2 odata, faci pauza 1 minut, mai faci 2 tot asa de 6 ori

| DakotaRoyse a răspuns:

Păi faci 2 într-o zi. Următoare zi te chinui şi faci 3. Şi tot aşa. laughing

| ChRoM a răspuns:

Pai fa pana simti ca chiar nu mai poti, dupa fa o pauza de 1-2 min si iar fa pana nu mai poti si intr-o singura zi poti ajunge sa faci de la 2 la 20 sau mai multwinking totul e sa exersezi atata tot tongue

| Ionutz a răspuns:

2? cum nu poti mai mul de 2 eu sunt cel mai slab din clasa la forta si fac 40 -50 trebuie sa mananci bine si sa incerci prima data sa stai cu mainile pe ceva mai sus adica pe un scaun sau pat sti ca is mai usoare faci cate 6 seri a cate 8 repetari daca poti daca nu 4 sau 6 repetari dar sa fie 6 seri si o sa vezi ca in 2 saptamani o sa faci corecte multe

| WR104 a răspuns:

Exerseaza si o sa faci mai multe.eu la 15 ani facem minim 10, depinde si de fiecare persoana in parte.Incarca sa faci flotari verticale cu picioarele pe pamant si cu mainile pe o masa sau chiar pe un scaun asa o sa faci mai mult si o sa poti face apoi mult mai bine flotari normale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incepe cu o varianta mai usoara a acestora( http://www.youtube.com/watch?v=MQbpzrXx67c )pana vei avea mai multa putere in maini si le vei putea face intregi.Incepe usor, cu 15-20/zi,dupa care avanseaza la 50/zi, poate chiar mai mult(cat consideri tu). Succes.

| DyaElla a răspuns:

Prin frecventza incercari, urmand acesti pasi poti ajunge la un nivel mai inalt privind sportul cat si rezistenta corpului.
Cum au zis mai sus trebuie sa ai o anumita greutate pentru a reushi un nr mare de flotari. Pashi:
ziua 1.
incearca sa faci flotarile pe dos. Adica : stand culcat, jos, in pozitia de flotari numai ca mainile iti sunt sub piept sau de o parte si cealalta a corpului si incerci sa te ridici, in loc sa iti lasi greutatea in maini si sa-ti indoi coatele
ziua a 2 a
Fai execitii fizice cu mainile (ridicarea greutatilor ) pentru a te putea obisnui cu greutatea corpului
ziua a3a
Incearca sa faci cate flotari poti. La fel si in ziua a 4 a pentru a te obisnui.
Incercand zilnic, te vei obisnui si vei putea face curand numeroase flotari!
SUCCES!

| Questions explică:

Am 45 de kg

| fReAk_2574 a răspuns:

Am 15 ani, 57 de kg si o inaltime de 1, 68 m, si "recordul" meu este de 58 de flotari.

| WhiteCat_2117 a răspuns:

Depinnde cate kg ai ca depinde si de greutatea corpului daca corpul e greu nu poti face mai mult de 10 si daca e usor poti ajunge pana la 30 chiar si daca o ti asa mereu poti face 100