Nu mai cheltuii banii pe suplimente, pentru ca esti slab sunt mai importante caloriile decat proteinele. Mananca mereu, asa incat sa nu simti niciodata senzatia de foame. Incearca sa ai aproximativ 4000 kcal/zi. Un shake din ala de proteine este echivalentul a cateva bucati de carne, nu este nici o diferenta.
1.La varsta ta nu ai nevoie de niciun fel de proteine incearca sa iti iei tot ce ii este necesar ogranismului din mancare naturala.Nu iti recomand deocamdata proteine
2.Este foarte bine ca practici ciclism unul, daca nu cel mai greu sport, deci ar fi bine sa mergi la sala o zi da si una pauza pentru a oferi corpului tau un repaus pentru refacere
3.Incearca sa iti faci o sticla de 0, 5L apa plata cu MULTIVITAMINE EFERVESCENTE de la farmacie, este un supliment alimentar si te ajuta sa te refaci.
4.Incearca si niste compot, ti-l recomand seara pe cel de pere foarte consistent si nu are foarte multe calorii
5.Inca o data nu folosi proteine, incearca sa mai pui pe tine pentru ca esti foarte slab in ciuda inaltimii tale, ar trebui sa ajungi undeva la 60-62 de KG,iar rezultatul o sa se vada foarte repede pentru ca esti slab si o sa pui pe tine, dar inainte sa pui trebuie sa ai de unde arde calorii. Daca mai ai nelamuriri astept mesajele tale
Cu Stima, Mihai
Antrenor Cardio si Fitness
Proteinele de la Redis sunt praf, mai bine alegi alta firma.
Mai bine lasi proteinele si te pui serios pe alimentatie
BAFTA!
Eu am 18 ani, 1.74 si 66 kg(acum)
Cand m-am apucat de sala(acum 5 luni) aveam 62 kg.In astea 5 luni, pe langa cele 4 kg luate fara niciun fel de supliment alimentar, muchii au inceput sa se mareasca(lucrez pentru masa musculara) si ma simt mult mai increzator.
Am adoptat o dieta formata din 7 mese pe zi (3 principale).Iti fac o mica lista cu ele: Piept de pui, 2 oua fierte tare pe zi,orez,mixuri de legume(mazare,porumb,telina,morcov),lactate,fasole,alune, sucuri de fructe naturale, banane.Am renuntat la cartofii prajiti, mancarurile de tip fast-food, sucurile acidulate si alimentele prajite in ulei.
Multa bafta!
anonim_4396 întreabă: