| ktalyn178 a întrebat:

Salutare. Am 20 de ani, 1.72 inaltime si 58 kg. As vrea sa lucrez picioarele si bratele. Intrebarea mea este, si asa sunt destul de slab, daca alerg cate 5-10 km pe zi, voi slabi mai mult sau imi voi tonifica masa musculara? :/ Si ceva exercitii pentru brate si picioare? Fara echipament...

4 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Flotari la paralele, genoflexiuni, tractiuni da cu astea nu vei pune nu stiu ce masa musculara.
Mergi la sala si mananca mai mult.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MioaraParalescu):

De ce sa nu puna. Te poti antrena doar cu astea, cat timp nu depasesti 8 repetari ( si adaugi greutate mereu cand depasesti sau faci exercitiul mai greu).

| AntrenorFitness a răspuns:

Evident, antrenamentul cardio nu te ajuta. E foarte buna alergarea, are foarte multe beneficii dar nu vei creste in greutate si masa musculara cu ea. Iti vei creste rezistenta, alergand.
Flotari, tractiuni, genuflexiuni, fandari... te mai poti inspira si de aici http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Bafta!

| Erick1 a răspuns:

Ai putea sa-ti faci si un abonament la sala, acolo ai toata aparatura necesara ca sa lucrezi bratele si picioarele. Alergatul nu prea te ajuta, vei slabi mai mult decat vei pune masa musculara.