| Globalul a întrebat:

Am 20 de ani, 185cm și 70km. Recent m-am apucat de sala, mi-am comandat de pe net Gain Fast 3100, îmi puteți spune este bun de ceva? Totuși mi se pare cam mult câte 5 Cupe odată! Îmi puteți recomanda o alta proteina buna care sa dea rezultate forte bune in cel mai scurt timp! Mai precizez ca nu prea am pofta de mâncare și nu pot bagă câte 4, 5 mese pe zi, doar 3 mese plus proteina! Iar la urma pun și eu aceasta întrebare stupida pe care am văzut-o la mulți, sper sa primesc un răspuns care sa mă motiveze mai mult, cam in cât timp se văd rezultate frumoase, pătrățele ❤️?

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ăia 70 km ii prinzi la oră? Esti iute.

| Violleta2022 a răspuns:

70 km?

| anonimg a răspuns:

Nu trebuie să-ți provoci pofta de mâncare; aceasta va veni singură după ce vei trage de fiare, chiar dacă nu va veni din prima zi.
Despre proteine eu zic să iei puține măcar la început.
Trebuie să ai grijă ca să nu te îmbolnăvești. Era bine ca să mergi la medicul de familie și să faci mai înainte niște analize, și să le mai faci și pe parcurs. Nu toți care i-au prafurile acelea le fac bine. De asemenea prea multe mese pe zi suprasolicita stomacul. Trebuie să fii atent la tot ce iei și tot ce faci ca să nu te îmbolnăvești.