O portie (scrie pe cutie cat) Weider cu 30 de min inainte de antrenament, o portie weider imediat dupa antrenament amestecata cu o masura de creapure si seara inainte de culcare o portie weider.
La kilogramele tale iti trebuia un gainer precum GFX-8
La asemenea recomandări imecile, ai putea să precizezi și câți ani de experiență în sport ai, câți ani de documentare în domeniu ai sau ce te atestă pe tine să dai sfaturi (adică studiile în domeniu, dacă există), te rog?
Ca să știe și băiatul după ce oameni se ia.
Draga mea Anastasia, plimba ursul
Am precizat ca pe cutie gaseste modul de administrare recomandat. Pup
Nu, ai precizat că pe cutie gasește portia, pe care ti-o zic și eu daca vrei, e 30g. Iar tu i-ai recomandat să ia de 3 ori pe zi, adică 90g într-o zi, ceea ce înseamnă că doar din pudră proteică își cam acoperă necesarul de proteine la greutatea lui. Asta în condițiile în care suplimentele trebuie să SUPLIMENTEZE alimentația, nu să o înlocuiască.
La întrebarea mea nu ai răspuns așa că o să răspund eu pentru tine, exact ceea ce se poate deduce din sfaturile tale imbecile:
Ai 0 ani de experiență în sport (dacă ai mers la sală "ca bombardierii" nu se pune).
Ai 0 ani de documentare.
Ai 0 studii în domeniu.
Așa că, pe viitor, încearcă să dai 0 sfaturi
Treci pe la mine sa faci niste tractiuni la bara. sper sa ai priza buna la mana. Esti vreo nutritionista care incearca sa vanda rahaturi, ma mai abordeaza si pe mine din astea.
Mersi frumos, dar n-am nevoie să trec pe la tine, am mai mult decât suficient echipament la sala clubului unde sunt legitimată.
"Esti vreo nutritionista care incearca sa vanda rahaturi, ma mai abordeaza si pe mine din astea"
Rahaturi ai tu în loc de creier. CE ți se pare că am încercat eu să vând aici? Hai fuguța la o sală, la o școală, pune mâna și pe o carte (legată de subiect, nu basme din popor), apoi mai discuți cu mine că momentan se vede că n-ai ce și vii cu aberații fără NICIO legătură cu subiectul.
Fugi si da la pedale
Da, mi-a părut si mie puțin dubios răspunsul, așa ca am început a studia exact ce alimentație am nevoie, că nu se face totul pe întuneric, am apreciat răspunsul din politețe.
Mulțumesc!
Tu ai nevoie sa pui kg nu sa suplimentezi, prietene. Nu ti-a spus nimeni sa inlocuiesti mesele principale cu proteinele pe care le ai. Daca esti domnisoara, traieste lenos, nu iti ajuta corpul sa se dezvolte si pa prima furtuna tine-te bine sa nu te ia vantul. Cu mult drag. Habar n-am de ce imi bat capul.
Paralel cu domeniul știm că ești, măcar să-ți dau o șansă să înțelegi că nu se ia lumea aiurea de tine (că să te documentezi singur e clar că nu se pune problema). Hai să-ți explic cum stă treaba cu proteinele astea că poate măcar înveți ceva din discuția asta:
1. Se calculează necesarul de grame, de obicei, în perioada de masă, cu 1, 5 x kg corp. Deci în cazul lui, vreo 90g pe zi sunt suficiente. Se pot lua lejer doar din mâncare.
2. Surplusul caloric de care are nevoie pentru creșterea în masă NU se face din proteine. E stupid din mai multe puncte de vedere. Deci dacă tu îi zici să ia 90g pudră proteică zilnic, automat i-ai băgat suplimentul în defavoarea alimentației.
3. Ca începător și mai ales la greutatea lui, NU are nevoie de niciun fel de suplimente. Alea intervin mai târziu, la 90-100kg, când poate, din diverse motive, nu-și poate atinge necesarul prin alimentație...sau în perioadele de cut.
4. Oricum, scopul suplimentelor proteice e să SUPLIMENTEZE (fix ce-ți zice numele lor). Așa că mai întâi se observă cât ia din alimentație individul, apoi se recomandă completare cu suplimente, dacă este cazul. În momentul în care recomanzi cantitatea de supliment, fără să știi alimentația omului, nu faci nimic mai mult decât să arăți că ești imbecil.
5. Whey e proteină cu absorbție rapidă, deci DEGEABA ia el înainte de culcare că tot ajunge la starea catabolică. Dacă era caseină, avea sens recomandarea ta.
6. A, și atât la proteine, cât și la creatină, nu există reguli pentru CÂND să le iei. Peoteinele se iau individualizat, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia, iar creatina se poate lua oricând, contează doar să fie acolo.
Nu ai inteles nimic din ce ti-a explicat, nu?
Esti doar un copil mic care isi da si el cu parerea despre suplimente, nu?
În momentul în care "nu știi cantitățile necesare pentru utilizare", singura cantitare necesară pentru tine e 0.
america23 întreabă: