Tractiunile la piept lucreaza SPATE cel mai mult ( pentru ca scot bicepsii din miscare ).
Se numesc tractiuni cu priza larga tip pronatie.
Pieptul se lucreaza cu miscari de impins ( tractiuni = miscari de tras, TRAGI nu impingi ).
Pentru piept, fa flotari pe bara ( la fel ca la paralele ).
Da, in rest e bun programul, doar ca eu le combin ( fac spate-biceps si piept-triceps la acelasi antrenament ).
Tractiuni pentru piept? Nu exista asa ceva... ORICE tip de tractiuni lucreaza spate-biceps-umar posterior ( in functie de tipul de tractiuni intra mai mult sau mai putin biceps sau spate ).
Ops https://www.youtube.com/watch?v=UN7U5WLXU-8 uita-te la priza lui la asta ma gandeam cand am crezut ca lucreaza pieptul. In fine probabil o sa fac combinatii de flotari cu greutati + ce mai bag la triceps la paralele cred ca lucreaza si pieptul cat de cat. deocamdata. In rest programul e bunicel merge asa de inceput?:)
Tractiunile la piept lucreaza SPATE cel mai mult ( pentru ca scot bicepsii din miscare ).
Se numesc tractiuni cu priza larga tip pronatie.
Pieptul se lucreaza cu miscari de impins ( tractiuni = miscari de tras, TRAGI nu impingi ).
Pentru piept, fa flotari pe bara ( la fel ca la paralele ).
Da, in rest e bun programul, doar ca eu le combin ( fac spate-biceps si piept-triceps la acelasi antrenament ).
Cum faci tu piept cu tractiuni nu imi pot da seama, s-au inventat tractiunile invers si nu stiu eu? Penibil
Hooo bai Mr. Olympia. ce rost are `raspunsul` tau? N-am stiut si mi-a raspuns Cosmin. Tu ce faci? astepti sa raspunda el si dai si tu acelasi raspuns cu cuvintele tale ca la clasa a 3 a. Am vazut prin raspunsurile tale ca te declari culturist profesionist, mare cititor de carti de nutritie etc etc. Si pe profilul tau ai intrebari legate de meti2, counter-strike si alte jocuri. PENIBIL... Mai termina-te prietene, n-am nevoie de raspunsurile tale!