Are. Sucul are chimicale nu este suc "natural" degeaba vezi pe capy Orange acel "fruct" dacă te uiți puțin pe eticheta lui pe spate ce conține din ce este de fapt acel suc "natural" făcut nici nu te-ai mai apropia de el fiindcă orice "suc natural" pe care le vedem noi în magazine conține cel puțin 2 chimicale toxice pentru sănătate noastră a oameniilor.
Apa de la magazin este cea mai bună și Apa de acasă.
Eu nu beau sucuri în general, consum doar apa, însă la creatina simt nevoia sa ii adaug un gust mai dulce din moment ce am luat-o fără aroma. Am o comanda ce conține aroma de data aceasta și voi vedea dacă mai am nevoie sa modific lichidul. Mulțumesc pentru sfat oricum, cunosc sucurile comercializate de aceea am și scris "naturale"
Doar fiindcă conține apa în suc asta nu-l face mai puțin periculos. sau doar fiindcă ceva este lichid nici asta nu-l face mai "sănătos"
Stai liniști frate și ai grija de sănătatea ta și ce combinați dulci mai faci pe acolo)))
Poftim? am spus ca mi am comandat creatina cu aroma de data aceasta. Nu îmi dau seama ce ați înțeles dvs.
Daca vrei sa-si faca efectul, bea apa... fiecare pastila are nev de minim 250 ml de apa. Asa sunt concepute din fabrica.
De ce te ai saturat? Nu iti recomand sa iei cu lapte.ia cu apa si aroma de mar verde sau mango bafta
Ionutpfyh353 întreabă: