| 187VLAD a întrebat:

Salutare!
Am pus un bilet la BET CAFE ARENA, iar unul dintre meciurile pe care am pariat s-a amanat din cauza vremii.
Am citit sectiunea "Termeni si conditii" de pe site-ul lor, dar nu am gasit niciun paragraf care sa faca referire la aceasta problemahappy
Din cate am vazut la majoritatea celorlalte agentii un meci amanat va fi ca si anulat daca nu se disputa in urmatoarele 48 de ore.
Daca si acesta e cazul va rog sa-mi confirmati happy
A.si inca un lucru.imi puteti spune si mie cum se calculeaza cota? ca nu ma dumirest
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| rossonero593 a răspuns:

Majoritatea caselor de pariuri dupa 48 de ore de la amanarea meciului iti vor acorda cota de 1, 00 pentru evenimentul respectiv. Daca mai aveai si alte meciuri pe bilet iti vor scadea doar meciul respectiv.
O problema mare poate interveni cand incerci sa faci anumite combinatii. De ex. eu am pus vreo 7-8 bilete mai demult. Pe toate biletele erau mai multe posibile rezultate(pauza-final) pentru 2 meciuri. Eh, un meci s-a amanat, mi-au dat cota 1 pe bietul castigator.dar eu la sfarsit eram in pierdere. Intelegi cred happy

3 răspunsuri:
| 187VLAD explică:

Scuze pentru greselile de exprimare, m-am grabit.

| 187VLAD explică:

Scuze pentru greselile de exprimare, m-am grabit.

| Verea_Adrian_1992 a răspuns:

Iti da cota 1. in maxim 36 de ora iti valideaza meciul.si pentru calculare imparti cota finala la cota care tii sa amanat si inmultesti cu miza.