| CenturyChild a întrebat:

Salutarewinking. Am si eu o intrebare pentru cei care se afla cat de cat in tema cu lumea artelor martiale (dau fundita garantat). Ideea e ca voi intra destul de curand la un concurs la sectiunea de kata si vreau sa intru cu seiunchin-ul (stilul goju-ryu). Am mai intrat cu acest kata dar de data asta vreau sa il perfectionez cat se poate de mult. Stiu totusi ca exista foarte multe controverse cand vine vorba de executarea unui kata. Am vazut multe variante de executare de la Higaonna pana la Antonio Diaz si am studiat si varianta ma shotokanizata. Problema realitatii e ca decizia prezentarii mele la kata nu o va lua nici higaonna nici diaz ci arbitrii. Sincer am observat ca variante de executare stil higaonna gen lente nu sunt prea bine punctate sad asa ca vreau sa fac in asa fel incat sa gasesc o varianta care sa pastreze esenta goju ryu dar care sa aiba " priza la public" laughing. Asa ca ceva filmulete, linkuri de documentare, orice ar fi binevenite.

Multumesc!

1 răspuns:
| Șobolanuldecâmp a răspuns:

Am facut si eu arte martiale doi ani...da nu am auzit in viata mea hietokua sau ce ai zis tu acolo big grin happy