| NissanNavara a întrebat:

am vazut/auzit ca daca vreau sa fac muschi am nevoie de 5 mese pe zi bogate in proteine, dar exista riscul sa ma ingras daca nu consum acea energie furnizata de alimente chiar daca contin proteine? adica nu o sa creasca doar muschii, o sa creasca si stratul de grasime... ce sfat in recomandati sau o explicatie va rog! funda!

2 răspunsuri:
| NevastuicAaA a răspuns:

Pentru a face muschi ai nevoie de antrenament fizic o durata mai mare de timp si in mod regulat.
Pentru a reusi sa rezisti la antrenamente ai nevoie de cat mai multe proteine.Proteine nu calorii!
Dificultatea antrenamentelor trebuie sa creasca dupa o perioada de timp cand te simti pregatit pentru mai mult.Incalzirea este obligatorie!
Pentru a nu te ingrasa ai nevoie de mancare sanatoasa.Oua,lapte, branza, carne, legume, fructe NATURALE!

| M1Man a răspuns:

Ai auzit corect, dar nu cred ca ai 85 de kg d emuschi pe tine sau ca esti cine stie ce buhai ok? Deci daca esti nu prea facut nu e NEAPARAT sa ai in alimentatie 5 mese pe zi, desigur daca vrei sa cresti mai tare e mai bine cu 5-6mese pe zi, dar cresti si asa cu3 mese si pe langa alte gustari, cel putin asa am ajuns eu la 80kg cat am acuma nu altumva+antrenament.