| Vendrill a întrebat:

Salutare,am văzut la casa pariurilor că este virtual football online si am zis sa incerc și eu, m-am uitat la 100 de meciuri și am observat că la sub și peste 2.5 sunt mai multe sub fata de peste având cota de 1.50 și peste 2.50, de obicei in 10 meciuri sunt 6-7 sub, am decis sa joc sistemul martingale la peste, daca îl pierd pe primul dublez suma la al doilea și așa în continuare, ideea e că a mers bine o ora așa și după au venit consecutiv numai sub, 12 meciuri, pierzând toți banii și după revenind la normal 6-7 meciuri sub, a doua zi incerc invers sa joc sub 2.5 și la fel o ora așa a fost bine după consecutiv vreo 10 peste care într-o 100+ de meciuri nu s-au întâmplat.Intrebarea mea este ăștia ''umbla'' la jocuri când pariază cineva? Am tot citit că virtual football e algoritm, ca e RNG dar mă îndoiesc, ce părere aveți?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Jocurile de noroc nu sunt pasiunea mea si nu sunt recomandate, fiindca sunt adictive.
Sansele sa castigi sunt de unul la un milion si crede-ma, ca nu esti tu ala.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai pe ce arunca banii?

| Xenoverse1 a răspuns:

Nu exista metode de a castiga la noroc, casin sau pacanele!
Ideal este sa pastrezi putini bani pe care ii ai, si sa-i inmultesti prin munca, luandu-ti ceva sa lucrezi.

| MireP a răspuns:

Nu e necesar sa umble la jocuri, pur si simplu Martingale e un sistem pierzator pe termen lung si acum vezi si tu de ce.

Daca mai ai bani incearca un Martingale la ruleta live, poate ai noroc.