| DannnyB a întrebat:

Am16 ani si m-am apucat de sala in urma cu 1 an.uni imi zic ca nu voi mai creste in inaltime...nu ma puteti ajuta si pe mine sa imi ziceti ceva exercitii pentru crestere in inaltime...Am auzit ca tractiunile au un oarecare efect..este adevarat.Dau funda! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Teemo98 a răspuns:

Astea sunt doar pentru piept poti sa faci orice in afara de umeri si picoare.

5 răspunsuri:
| Veleno1 a răspuns:

Niciun exercitiu din culturism nu opreaza cresterea, este doar un mit.Eu fac sala de 1 an de zile, am facut toate ex inclusiv geno, indreptari, impins cu bara de la ceafa si in 1 an am crescut 7cm in inaltime

| Teemo98 a răspuns:

Eu fac sala de 2 ani si stiu cate ceva. Pentru a creste in inaltime trebuie sa te apuci de un sport gen baschet.Sala este pentru masa musculara si definire.Si daca faci la sala grupa de umeri sau picioare nu o sa mai cresti deoarece exercitiile pentru aceste grupe apasa pe coloana.BAFTA. Funda te rog.

| greyhound a răspuns (pentru Teemo98):

Si daca faci fluturari, fandari si presa?

| DannnyB explică (pentru Teemo98):

Picioare nu fac..doar umeri ocazional...Am auzit si eu daca faci picioare sau lucrezi cu greutati din picioare nu mai crest..La picioare alerg oarte mult Am facut fotbal in urma cu 3 ani

| Teemo98 a răspuns (pentru greyhound):

Astea sunt doar pentru piept poti sa faci orice in afara de umeri si picoare.

| Katrine a răspuns:

Apuca-te de un sport, ca de exemplu handball sau basket, te ajuta sa cresti dar poate asa e felul tau! Depinde. poate esti dintr-o familie cu parintii mici de statura