| 50LeiCincizeci a întrebat:

Salutare.
As dori sa aflu cum pot sa am din nou ambitia care am avut-o acum cativa ani, mentionez ca m-am cam lasat de sport in ultima perioada, si-as vrea sa revin din nou in prim plan, doar ca nu mai sunt asa de mult ambitionat.
Am de gand sa merg undeva sa joc fotbal intr-un club, credeti ca oamenii de acolo ma vor ambitiona?
Inainte aveam o mentalitate de invingator acum ma sfiesc ca sa mai fac ceva.Cer niste sfaturi...
Am 19 ani facuti recent

Răspuns Câştigător
| pLeX a răspuns:

Ambitia nu se pierde... coneateza doar sa ai motivul pentru care faceai/faci sport.

odata ce ai alt interes mai mare decat sportul, se diminueaza si ambitia in a face sport, dar se mareste ambitia in a face acel cv mai important.

gaseste-ti MOTIVUL happy
Succes!

| 50LeiCincizeci explică (pentru pLeX):

Motivul pentru care jucam fotbal, nu stiu, era pur si simplu viata, eu daca as avea un loc unde sa ma pot antrena, m-as antrena zilnic si de unul singur fiindca stiu ca doar asa o sa ajung sa joc cum jucam.
Ambitia mi-a disparut in momentul in care n-am mai jucat fotbal, in momentul in care nu am mai avut cu cine sa ma intrec, pasul caderii mele a fost cand am intrat la liceu nemergand la un liceu sportiv.

| pLeX a răspuns (pentru 50LeiCincizeci):

Cand te antrenezi cu 1-n persoane, o sa ajungi sa le intreci si te opresti din evolutie.

cand te antrenezi singur, incerci in fiecare zi sa te autodepasesti, si nu o sa te intreci niciodata, dar intotdeauna vei evolua.

incearca sa aplici ce inveti in liceu in antrenamentul tau.
si te poti antrena oriunde vrei u happy alegeti doar un loc in care sa te simti bine.

7 răspunsuri:
| zBogDDy a răspuns:

Reapuca-te de sport!

| hardys77 a răspuns:

Nu' te duce direct la fotbal la ceva club. Mai du-te si tu pe sintetic cu niste prieteni si crede-ma ca te prinde din prima motivatia sa castigi sa dai tot ce poti. Te sfiesti, te inteleg uneori si eu ma simt obosit n-am chef dar cand intri pe teren. uiti de probleme, uiti de n-am chef, uiti de toate. Si pana la urma iti dai silinta sa dai tot ce'i mai bun din tine. Succes.

| BoboRader a răspuns (pentru hardys77):

Prima data du-te pe un teren artificial si joaca ca sa te menti fizic.Si dupa aia du-te intr-un club de fotbal.

| 50LeiCincizeci explică (pentru hardys77):

Mai degraba m-as duce la stadion vreo saptamana s-alerg.
Mie asta-mi lipseste conditia fizica, fotbal sunt sigur ca pot sa joc iar bine daca nu mai obosesc repede, vreau sa merg cat mai repede intr-un club local, deoarece am facut 19 si asta ar fi ultimul an al meu la juniori, nu de alta, dar am stat pe tusa prea mult timp, si mi-e frica ca s-ar putea sa raman acolo definitiv daca nu ma grabesc cumva.

| cluck a răspuns:

Incearca sa iti gaseste un idol, poate te va motiva gandindu-te ca si tu poti ajunge la performantele lui sportive!