Daca vrei recuperare, glutamina e mai buna.
Creatina te si umfla, datorita retentiei de apa, dar asta nu e neaparat ceva rau.
retentie de apa = hidratare
NU!
Nu este indicata creatina deloc! (Medical vorbind), nici proteine, steroizi, aminoacizi, etc.
Un program bine pus la sala si mesele regulate care sa contina carne (Proteine), lapte/branza (Calciu) si fructe/legume (Vitamine).
Sanatate!
Ce fel de nutritionist zice asa ceva, avand in vedere ca proteinele (suplimentele) sunt facute tot din mancare (zer, soia, oua)?
Voi o luati "Braila" rau de tot! Dragii mei medici nutritionisti, cum puteti sa spuneti ca proteinele si creatina (Alea de le cumperi de Redis sau mai stiu eu ce prostii) sunt aceeasi mancare de peste cu carnea naturala? Voi chiar nu ganditi? Cum puteti incuraja la asemenea chimicale? ...In fine, decizia omului in final daca vrea sau nu, iar in final mai usor cu jignirile ca nu suntem pe maidan, si tot ce am facut a fost sa-mi expun punctul de vedere.
Spor!
A zis cineva ceva de "Redis"? Noi ne referim aicea la firmele cu renume. Tragi concluzii fara ca macar sa citesti toate raspunsurile.
"prafurile" alea sunt foarte bune, te ajuta sa iei in greutate mai repede.http://www.megaproteine.ro/......ner-2-7kg/
In zilele cand te duci la sala iei 2 shakeuri, unul intre mese si cealalt dupa antrenament si cand nu te duci iei doar unul.Nu te mai lua dupa toti ratatii care zic ca nu-s bune.
Energia o iei din alimentele necesare nu din prafurile alea.fa totul pe cale naturala..parerea mea
Nu ma intereseaza sa ma umflu cu prafuri... vreau doar ceva ce asigura energia pe parcursul antrenamentului.
Creatina este steroidul natural....retine apa, creste forta/masa la fel ca un steroid mai bine iti proteina din zer/amino sau bcaa sunt pentru recuperare...da pentru tine cel mai indicat ar fi serious mass de la on pentru ca tu ai nevoie de gainer cu multe proteine+calorii la greutatea ta
Aporpo funda daca am fost de folos
Creatina de cele mai multe ori se ia pentru masa musculara.Pentru ce iti trebuie tie incearca Glutamina sau Dextroza.
Mitrecelmare întreabă: