| Florin11996 a întrebat:

Salutare

As vrea sa stiu si eu daca iau proteine pentru masa musculara, fara sa fac sala ma pot ingrasa? vreau sa mentionez ca sunt cam slabut la 1:80, 1.82 cat am eu 67-68 d kg nu sunt de ajuns as dori sa ajung la 75-80 d kg, nu vreau rasp gen : du-te la sala, pentru ca o sa ma duc si la sala dar din vara o seara placuta tututor. Multumesc

3 răspunsuri:
| BracKMyhay95 a răspuns:

Si pentru ce sa iei suplimente daca nu ai ce sa stimulezi? Asteapta pana la vara cand ai zis ca te vei duce la sala si atunci poti incepe si sa iei suplimentele.

| goejoy a răspuns:

Tu chiar te joci cu viata, o spun din putina experienta si mai multa experienta a altor prieteni din domeniu, NU TE JUCA CU VIATA TA vei spune ca, "ce se poate intampla, doar ma fac ca in revista sa ma 'place fetili'" gresit, nu stii ce efecte secundare pot aparea, mai ales la proteinele de pe net marca inregistrata in China, si asta nu dupa o ora de la administrare. Totusi daca iti doresti sa iei proteina, consulta un medic pentru linistea ta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru goejoy):

Exista si marci de top, inregistrate SUA, avizate FDA, cunoscute pe plan mondial : muscletech, ON, etc.