Pai daca mergi la sala iti recomand:
impins cu bara pe plan drept 4 serii a cate 8-10 repetari
impins pe plan inclinat ( fata ) 4 serii a cate 8-10 repetari
impins pe plan inclinat ( spate ) 4 serii a cate 8-10 repetari.
si fluturari paralele cu ganterele. asta este exercitiul de care am fost cel mai multumit si a dat rezultate
Am 15 ani... este bine sa ma duc la sala de la varsta asta? Daca nu imi zici si mie niste exercitii acasa?
Acasa poti sa faci si flotari
Fac flotari... dar credeam ca mai este si altfel de exercitiu pentru pectorali...
Pentru pectorali sunt foarte bune flotarile si fluturarile laterale, inainte de antrenament da-ti un pumn in pectoral sa vezi ca te doare, dupa 2 saptamani de antrenament da-ti un pumn in pectoral si ai sa vezi ca nu te doare deloc mananca foarte bine si fa trageri la bara
Mersi! O sa continui cu flotarile :d
Nu continua cu flotarile, tine-te de antrenamentul la sala dat de Megas. Sa ai pauza 60-120 de secunde intre serii maxim, astfel obtii pompare maxima, si in timpul liber odihneste-te. Muschii cresc atunci cand se odihnesc, NU cand ii lucrezi. Iar tu daca faci flotari acasa nu-i lasi sa se odihneasca cum trebuie => ii supra-antrenezi => progrese mai slabe. Si sa lucrezi pieptul o singura data pe saptamana. Poti face flotari DOAR de incalzire, inaintea antrenamentului, 2 serii.
razvirzi întreabă: