Păi suplimentele se aleg in functie de alimentația ta. Dacă din alimentația ta reiese că nu-ti atingi necesarul proteic, mergi pe un concentrat proteic, nu e logic? De unde vrei sa stim noi ce si cât mănânci? De unde crezi ca bine numele de supliment? De la a suplimenta, ce sa suplimenteze? Alimentația. Ea e cheia. Nu ai arderi tocmai rapide tinand cont de raportul kg-înălțime, pui mult mai greu din pricina ca practici 2 sporturi, ambele fiind foarte solicitante. Vezi ca pe langa efortul fizic, mușchi si articulatii obosite, mai obosește si sistemul nervos, oboseala lui e echivalentă cu stresul, ceea ce e cam periculos. Mai si odihneste-te, mușchii nu cresc după sau înainte de antrenament ci in zilele de repaus.
Incearca niste Whey Protein fara carbohidrati. Poti sa comanzi dupa MyProtein, de acolo comand si eu.Mai cumpara L-Carnitine, ca sa mai arzi din grasime.Dar cu siguranta stii, ca daca nu ai un regim alimentar adecvat, degeaba o sa folosesti aceste suplimente.
Eu as spune sa mergi la farmacie si sa îi spui despre ce este vorba. Pe site.uri nimeni nu iti poate da ceva sigur, adică iti spun doar din experiata ta, ar fi bine sa mergi la o farmacie.
De cand se gasesc suplimente de genul la farmacii? Sunt SUPLIMENTE, nu medicamente.
Atunci unde vrei sa le găsești, in bazar? Sau la piața?
In magazinele specializate in asa ceva, gen Nutriland, Nutrishop, Redis, Pronutritoin, etc. Sau online: megaproteine.ro
Carnite e cea mai buna, și alte proteine naturale cum ar fi soia, ți-aș mai recomanda, uită-te pe YouTube la Dorian Popa ce ia în timpul iernii, are un pumn de pastile de luat înainte de antrenament.
Incearca Gold standard gainer de la optimum. am reusit sa pun 3 kg in aproape o luna cu el. Are gust bun si macrouri ok. Nu recomand suplimente cu super multe calorii (vezi Serious Mass, Gain fast etc)
Arunca o privire https://www.proteinoutlet.ro/......ner-325-kg