Cam toti muschii, in primcipal pectoralii.Innotul este cel mai sanatos sport.Practica-l cu mare incredere.Bafta!
Salut! Iti spun din propria experienta.am facut 5 ani de innot. Deci, in acest sport iti lucrezi toti muschii, mai ales cei ai pieptului si abdomenului, insa de mentionat este faptul ca pentru a arata foarte bine pe baza acestui sport, trebuie sa te tii calumea de treaba. Uite, eu de exemplu, desi am facut 5 ani de innot cand eram mai mic, s-a pus ceva pe mine adica ma refer ca sunt muschii definiti cat de cat, dar sunt slabanog nu m-am "umflat" pentru ca nu am fost foarte serios...iar acum imi pare rau, ca daca ma tineam calumea de treaba si trageam tare de mine la fiecare antrenament zi de zi, alta era situatia. Deci, in concluzie, daca ai timpul necesar(si banii necesari) pentru a practica innotul, macar de 3 ori pe saptamana, eu zic sa le folosesti cu cap, avand o alimentatie corecta, sanatoasa si odihnindu-te cat trebuie. Si tot din propria experienta iti spun, nu te "insura" cu sticla de coca-cola...eu m-am "insurat" cu ea de vreo 5-6 ani si uite ca numai belele imi aduce. Orice sport ai face sau oricat ai merge de exemplu la sala, daca nu ai alimentatie + odihna.e degeaba. Sper ca te-am ajutat!
Salut,
Eu stiu ca innotul ''lucreaza'' toti muschii corpului.(este singurul parca)