La greutatea ta nu prea e ok sa iei un weight gainer, ia mai bine un concentrat proteic + ( daca mai ai bani ) o creatina.
iti recomand whey gold de la optimum nutrition sau dymatize elite whey.
Si mananca mai mult, cu 2 mese maxim nu pui muschi nici cu cele mai tari suplimente.
Ce inaltime/greutate ai? de cat timp faci sala si cate mese ai pe zi?
fara alea nu-ti poate recomanda nimeni un supliment, nu exista supliment "universal", exista sa suplimenteze ce-ti lipseste tie
Pai am 1.83. greutate 73. sala am intrat in a 3 luna. ( am mai facut dar nu m-am tinut mai mult de 1 luna.) nu prea mananc 2 mese maxim. beau multa apa.fructe etc, ( la mancare m-am axat pe orez, in mare parte) eu as vrea pectorali marii...am 102 la ei si 34 la brat(biceps)
Si cam in cat timp apar rezultate fami si mie te rog un tabel ...nu stiu cum sa explic gen cati centimetri cresti pe an sau in cateva luni..., si cati cresti cu ajutor..proteine stereoizi etc
"proteine" nu inseamna cu ajutor. fara proteine nu ai cum sa cresti, din proteine se formeaza fibrele.
proteine = carne, peste, branza, oua, alta lactate, unele legume ( quinoa, linte, etc. )
Tu la antrenament rupi fibrele si apoi ele se refac, in zilele de pauza, STRICT cu proteine.
Pune mana si documenteaza-te : www.culturism.ro
Ai mult de citit, sportul asta nu se face "iau suplimente si cresc in 1 an cat altii in 3", astea sunt aberatii.
Da recunosc ca nu stiu.nimeni nu s-a nascut invatat. nu vreau sa cresc intr-un an cat alti in trei. vreau doar un corp frumos si sa nu stau mult timp in sala si in bucatarie. din asta am intrebat de acel supliment iti multumesc pentru raspunsurile date.
"sa nu stau mult timp in sala si in bucatarie", asta nu se poate, nici daca iei o camioneta de suplimente pe luna :)
fara sport si alimentatie, suplimentele nu au ce sa faca.
Ti-am dat un site unde te poti documenta o gramada ( au si forum specializat pe asa ceva, unde intra o gramada de sportivi ).
Alte site-uri de genul : www.topculturism.ro, www.getfit.ro
La greutatea ta nu prea e ok sa iei un weight gainer, ia mai bine un concentrat proteic + ( daca mai ai bani ) o creatina.
iti recomand whey gold de la optimum nutrition sau dymatize elite whey.
Si mananca mai mult, cu 2 mese maxim nu pui muschi nici cu cele mai tari suplimente.