anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.

Ce spuneți o învinge azi România pe Islanda? Acesta este ultimul meci sau mai avem unul în deplasare cu Liechtenstein?

Cu cine credeți ca vom pica la baraj?

Hai România!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sper ca o sa invinga Romania.
Mai avem meciul din deplasare cu Liechtenstein si acolo sigur vom invinge si asa ne calificam la baraj.
La baraj nu se poate spune cu cine vom juca, este tragere la sorti.

41 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

De exemplu cand erau timpurile sa merg fizic la scoala si ma gandeam ca trebuie sa dau ochii cu ceilalti, parca nu mai eram eu, transpiram, respiram greoi, ma inroseam la fata, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Este anxietate. Cu asa ceva ma confrunt și eu și urmez tratament. Cred ca ai o șansă mare sa scapi de anxietate daca incepi sa o tratezi de pe acum, la 25 de ani, 27 îți va distruge viata! Trateaz-o pana nu e prea târziu boss happy dacă ai face sport te ai simți mai bine, apucate de un sport ÎNOT, SAU KARATE, KICKBOX, TENIS, ORICE. După 2 luni se vor vedea rezultatele, dacă nu se vad, înseamnă că sunt generate de acea tulburare! Am zis sa fiu sincer cu tine. happy

Pai am facut pana mai acum cativa ani sport, pana sa ma accidentez, dar tot asa eram anxios.

anonim_4396

Da, atunci e o chestie mai complexa. E de la tulburare cred. O sa te schimbi poate, sa speram. Nici eu nu mai sunt cum eram oricum. Și eu stau mult în casa. Dacă nu ia sfârșit pandemia ogramada de oameni vor înnebuni la propriu.

Tulburarea asta nu poate fi tratata, te nasti cu ea si mori cu ea, cu statul in casa, nu stiu ce sa zic, stateam mult in casa si inainte de pandemie

anonim_4396

Eu te respect sa ști.

Nu am avut niciodata probleme cu bullying-ul la scoala sau liceu, spre uimirea mea, ceea ce este wow pentru Romania

anonim_4396

Ma bucur. Ai avut noroc. Lumea începe sa se deștepte.

Sau probabil le-a fost frica de mine, fiindca eram printre cei mai inalti din clasa laughing

anonim_4396

Probabil. Și eu eram cel mai înalt din clasa, ce coincidență laughing dar la liceu eram cu unul gras și înalt, ala ma întrecut, și la bătaie, dar și la prostie! Dar cât era de mare nu îmi era teama de el, era sa ma bat cu el odată, era cât ușa de mare. Mi-o luam rău, dar nu îmi era teama deloc de el.
Pana sa intru la liceu, eram cam campion la bătaie laughing dar și la prostie ( eram violent) era și un prof sa îl bat, și la profesori le erau teama de mine. După, m-am cumintit în ultimul hal, nimeni nu mai ma recunoștea, nici eu nu mai mai ma recunoscusem. Din cel mai fraier am devenit printre cei mai buni la învățătură. Culmea e ca s-a întâmplat când ma tot luase anxietatea ( fără motiv) după nu mai eram la fel la bătaie laughing s-a schimbat brusc aceasta chestie, nu știu cum dracu laughing acum am devenit un anxios ce sta în casa rolling on the floor uite ce face cumințenia din om, spuneți NU cumințeniei dacă nu vreți sa va luati bully-ng rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Instinctul nu m-a inselat. Au terminat la egalitate.