Da, mi se pare posibil, dar foarte nesanatos, eu nu as face asa ceva nici daca s-ar prabusi casa pe mine.
Ah, si apoi o sa le pui la loc destul de rapid, asa se intampla cand slabesti rapid.
E chiar mult 2 kg pe saptamana? Ma refer la inceput..sa zicem kg intr-o luna si dupa aceea acea dieta sa fie reluata dar nu in "halul ala".Poi eu am citit ca este de ajutor sa mananci la intervale de 2 ore, de 3-4 ori pe zi si foarte putin.Adic " mananci putin si des" si fara mancare dupa ora 18. Chiar poate fi asa nesanatos? Ar putea fi un stil de viata.
Da, slabit sanatos = 2 sau 3 kg / luna. Dar decat dieta X sau Y de pe net iti poti face un stil de viata cu care sa slabesti si sa te mentii toata viata, de gneul in loc de cartofi prajiti bagi orez, in loc de carne prajita in ulei o mananci fiarta sau pe gratar, etc.
Problema la diete este :
- oamenii au organisme diferite, tu NU o sa ai aceleasi rezultate ca cineva cu un metabolism diferit
- dieta se termina la un mom. dat si apoi pui kg inapoi
- multe diete iti priveaza organismul de ce ai nevoie si pot sa-ti afecteze sistemul imunitar, sistemul digestiv (gastrita, ulcer, etc. )
Si ca sa stii ce dieta da rezultate organismului tau in afara faptului de a merg la un nutritionist iti ramen solutia da e incerca cat mai multe? In fine, multumesc mult de raspunsuri. Voiam sa stiu cate sanse sunt ca cineva sa slabeasca in 7 zile 2 kg.Nu e imposibil si sper ca nu e litera de lege ca acele kg se intorc rapid inapoi.
Nu, ramane varianta sa te documentezi despre alimente si sa-ti faci TU propria dieta si apoi in functie de rezultate schimbi chestii la ea.
Poti sa-o pui si pe getfit.ro, la forum, sectiunea "jurnale personale" si primesti sfaturi de la instructori de fitness, nutritionisti, etc.
Eu asa am procedat si am dat 11 kg jos in 4 luni jumate aproximativ, bine si cu sport
Felicitari pentru reusita ta! Ai avut multa rabdare, nu?
Uite inca o chestie care ma ingrijoreaza putin.Acum sunt in vacanta, dar cand incepe scoala sunt nevoita sa-mi pun de mancare si din cauza aceasta nu pot evita definitiv painea. Crezi ca este prea mult daca mananc 2 felii de paine prajita la scoala? O sa imi ingreuneze mult obiectivul?
Pai am avut, ca nu ma grabeste nimeni, e mai important sa fac ceva sanatos decat rapid
Normal ca nu, eu mananc si mai mult de 2 felii in unele zile.
Conteaza ca nr de calorii arse sa fie mai mare decat nr de calorii consumate, atat, mananci ce vrei tu, doar sa te incadrezi in asta.
Normal corpul arde 2500-3000 de kcal zilnic si prin sport mai arzi cateva sute + un metabolism mai rapid ( in zilele in care faci sport corpul arde mai multe calorii in restul zilei stand degeaba, din cauza ca accelereaza metabolismul ).
Daca din alimentatie iti mentii prin jur de 1500 de kcal / zi o sa slabesti destul de repede, nu conteaza ce mananci, conteaza raportul calorii consumate / calorii arse.
Cea mai buna varianta dupa parerea mea este sa elimini definitiv painea.+mananca multe supe, ciorbe, salate; in rest poti manca orice(carne, lactate) dar moderat. atat: painea s-o elimini.da rezultate maxim(10-15zile) funda
Inteleg. Am primit insa si o alta parere in care mi se spunea sa nu elimin paine definitv pentru ca e nevoie de ea. O felie potrivita si prajita pe zi strica?
Ideea e ca eu am anulat painea si in 3sapt am slabit 9kg.am facut si ceva alergari aproape zilnic. dupa cum am avut timp.nu iti sugerez sa faci k mine dar iti spun din propria experienta
Multumesc.in 3 saptamana si cu ajutorul sportului ai dat 9 kg?:O Te-ai infometat? Oricum la inceput e mai usor, dar dupa ce se obisnuieste organismul cu asta..va fi din ce in ce mai greu. Sper sa reusesc si eu macare vreo 5kg fine in 5 saptamani
Tocmai asta e "evidem"! mai greu e la inceput ca dupa aceea devine ceva obisnuit pentru organism.asa am zis si eu la inceput ca daca nu mananc paine parca nu ma satur...la inceput asa e(5-10zile)dupa aceea corpul incepe sa-si i-a caloriile din alimentele mancate.deci crede-ma ca mananc orice(carne la gratar, prajita; cartofi prajiti, fiereti...etc)orice.dar fara paine si cu ceva sport(20-30minute/zi). garantat 100% vei slabi(acum depinde de organism, dar 5kg in 4sapt sigur le vei da jos)