Buna! Am trecut si eu printr-o faza din asta. Deci ar fi bine sa renunti la paine definitiv! deci sa-ti scoti painea de tot din regimul alimentar, ultima masa sa fie la 19:30, sa bei cat mai multa apa sa poti transpira, poti manca o bucatica de ciocolata de exemplu la 2 saptamani sa mananci des si putin de exemplu sa mananci de 5 ori pe zi dar foarte putin ce ai tu prin casa. iti pui portii mici! si mananci foarte des !
Bafta, sper ca te-am ajutat :d
Funda?:X
Salut, pai eu cintaream 70 de kg si acum am ajuns la 59. la fel ca tine nu aveam bani pentru iaurt piept si tralala dar mi-am facut regim alimenta adica maninc de 6 ori pe zi adica 3 mese principale si 3 gustari ese undeva ca maninc la fiecare 2 ore dar maninc putin. plus fac cu cercul si cam asta. succes
Ideea e sa bei multa apa la trezire, cam 1 litru pana la ora 13, nu paine, nu zahar (asta include dulciurile), nu prajeli si ultima masa sa fie inainte cu 4 ore de culcare.
Buna..Deci,eu am slabit saptamana aceasta 1 kg(cam putin, stiu, dar sunt la inceput, si pentru mine e de ajuns)..Iti pot spune ce am facut. : Am mancat jumatate din portia pe care o mancam inainte, apa beam cu cel putin jumatate de ora inainte de masa, iar in timpul mesei si 15 min dupa masa nu beam deloc..si mai faceam si cateva exercitii[abdomene, genoflexiuni] oricum nu foarte multe, pentru ca ma plictisesc repede. Si da, dupa ora 18, nu mai mancam nimic. Si inainte de culcare 1 pahar mare cu apa. Cam asta am facut! Sper sa te ajute cu ceva.
Unde stai de nu poti sa alergi sau sa faci activitati fizice?
Iti recomand sa mergi pe jos pana la locul adecvat pentru alergare iar acolo sa incepi antrenamentul.
Inainte de fiecare masa bea cate 2 pahare de apa, da este adevarat ajuta sa nu mai mananci asa de mult.
Dupa ora 18 nu mai mananci nimic, daca ti se face foame iti faci limonada.
Din alimentatia ta zilnica ar cam trebuii sa excluzi painea daca vrei sa slabesti rapid, dar nu o excluzi in totalitate deoarece aceasta absoarbe toxinele din celelalte alimente, sa zic 1 felie maxim 2 felii la masa de dimineata si la cea de pranz, la cina iti recomand salate fara ulei sau 2 cani de lapte simplu/cu cacao.
In ce zona a corpului vrei sa slabesti?