Dar eu daca citesc cate o carte pe saptamana cam ce IQ crezi ca voi avea peste 1 an de zile? Asa suna intrebarea ta.Nu stim, nimeni n-are cum.Doi oameni nu slabesc in acelasi ritm chiar daca au program de antrenament identic.Pe langa sport eliminarea grasimii corporale se face prin dieta + ca genetica isi joaca si ea cartea accelerand sau scazand procentul de grasime eliminat.Pantalonii indiferent ca sunt tip blug; trening; stofa se pot modifica la croitorie sau la oricine are masina de cusut si se pricepe cat de cat.
Mama e croitoreasa si cica a spus ca nu se pot scurta din cauză ca jos la gambe sunt elastici si nu poate sa ii strâmteze
Mama e croitoreasa si cica a spus ca nu se pot scurta din cauză ca jos la gambe sunt elastici si nu poate sa ii strâmteze.
Aham,si ce treaba are ca sunt elastici atata timp cat doar modifica linia cusaturii? Tocmai ca sunt elastici si se vor intinde chiar daca-i face mai stramti decat ar trebui.Nu vad nici o relevanta, am dus sute de haine la croitori de toate felurile de-a lungul anilor dar asa ceva n-am auzit.In fine, poate stie mama ta ceva ce nu mai stie nimeni, nu o contrazic.Bafta!
Mersul pe jos face piciorul frumos! fa 12-13.000 de pași pe zi si slăbești treptat. Evită grăsimile, mănâncă iaurturi cu semințe de chia, sau de in. Sunt sățioase. Poți slăbi si daca iti iei o bicicleta si te trezești mai devreme pentru a face câțiva km cu ea. Exista sute de variante, chestia e sa vrei.
Eu pana la scoala fac cam 15-20 de mine adica 2-3km tot cu dus-intors
Păi încearcă să faci cât mai mulți pași. Ia-ți o pereche de pantofi lejeri, și rezolvă-ți "problemele" mergând pe jos. Nu mai lua autobuzul, asta daca vrei sa arăți "mai bine". Să fii roșu in obrăjori.
Bafta!
AlexandraLu întreabă: