Poate ar trebui sa te antrenezi pentru intretinere si nu pana la epuizare.
Normal ca slabesti.
Ai dreptate si tot respectul pentru modul tau serios de abordare. Insa depinde de organism. Ma gandesc ca poate nu trebuie pana la epuizare, ca acolo este punctul unde slabesti.
De obicei asa fac cei care vor sa slabeasca.
Oricum facand sport, cu rabdare, cu siguranță corpul tau va capata o forma armonioasa si vei fi o foarte buna varianta a ta.
''mă antrenez până la epuizare'' ar putea fi asta, schimba stilul cum te antrenezi.
Ar putea fi vorba si de genetic, orice organism are limita lui, nu vei putea pune pe tine masa musculara la nesfarsit, eu asta cred ca este cel mai probabil raspuns.
Păi nici nu prea am pus, asta e faza
De doi ani nu prea ai pus mai nimic? )
Faptul ca te antrenezi pana la epuizare, cel mai probabil. Recomand sa te uiti la podcastul lui Joe Rogan cu Pavel Tsatsouline. Invitatul era antrenorul echipei de haltere care reprezenta URSS la jocurile olimpice si spune cam tot ce stie in 2 ore. Tin minte ca era foarte contra antrenamentelor moderne in care oamenii pleaca extenuati de la sala.
Salut, poate este de la anotimp, așa este vara, multi nu putem să luăm în greutate deloc vara dar iarna putem . Contează și pauza, mușchii au mare nevoie de pauză