Febra musculara e lipsa de carbohidrati in muschi, deaorece muschii consuma mult mai mult cand tragi mai greu.
Sa nu lipseasca zaharuri din alimentatie.
Pai cui pe cui se scoate asa imi spune antrenorul meu,trebuie sa continui activitatea fizica,de exemplu daca alerg dupa o perioada lunga de timp si fac febra voi alerga din nou si din nou ca sa imi treaca, poti face o baie fierbinte, sau foloseste un unguent eu foloseam ben-gaysi ma incalzeam
De febra musculara poti scapa prin relaxarea musculaturii in primul rand mergi sa faci un dus.Dupa aceea pui pe cineva sa iti faca masaj. Febra musculara se poate face doar la contractarea(strangerii)musculaturii asta inseamna ca ai antrenat musculatura corect dar ai exagerat.O poti preveni doar daca nu depui efort fizic si daca nu te suprasoliciti, dupa ce ai depus efortul fizic si simti o arsura asta inseamna ca exercitiul a fost executat corect. Daca vrei sa scapi fa un dus iar cand vei iesi sa iti faca cineva masaj 10-15 minute in zona afectata de febra musculara.
De febra musculara poti scapa tot prin sport; vorbesc serios; am avut si eufunda?
Sall! Ca sa nu mai faci febra musculara trebuie sa faci putina incalzire inainte sa lucrezi musculatura sau inaintea antrenamentelor la sportu pe care il practici.Stretchingul previne de asemenea febra musculara.Nu uita sa bei apa chiar si in timp ce lucrezi si sa respecti perioada de recuperare.
Poti scapa de febra cu dulciuri.
ca sa o previ poti sa mananci tot dulciuri dupa ce ai depus efort
Doamne am citit aici niste raspunsuri criminale ...in orice magazin de produse pentru sportivi (aici ma refer magazine gen bsn nu magazine de toale sau alte tampenii) gasesti niste pastilute cu care ai sa previi febra musculara indiferent de cat tragi la sala sau ce activitati ai pentru ca acele pastilute-ti egaleaza acidul lactic din striatiile musculare. Daca deja ai febra musculara mananca o ciocolata pentru ca zaharul te ajuta sa te refaci mai repede
Pt. a scapa de febra musculara trebuie. sa te speli cu apa calda si dupa aia un masaj la muschiul respectiv apoi stai invelit in patura/plapuna! Pt. prevenire nu intinde muskhiul la maxim adica intinde.l cat poti nu il forta1 FUNDA?>?
Salut! Febra musculara o poti preveni facand sport in fiecare zi, corpul tau fiind invatat cu miscarea nu o sa mai faci niciodata febra!
Pai in primul rand asculti ce spune lunetistul. Febre musculara nu o poti preveni.In schimb daca faci multe exercitii fizice apare febra musculara dar facand continuu nu va mai aprea dupa o perioada de 15-20 de ore de sport.Iti spun asta fiindca eu fac handball si ajung acasa rupt de febra musculara.Bafta!