| NYØ2002 a întrebat:

Imi spuneti ce beneficii aduc flotările? Te pot creste in inaltime? Eu in mai fac 18 ani si nu stiu dacă o să mai cresc mult(Am 1, 70 aprox).
Ce părere aveți de pieptul meu?
Gabriel Antonio-Pe Facebook s-au nyoentox2002 pe insta

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deja cresterea ta este ca si incheiata.
Poate cu sport care sa-ti stimuleze cresterea ai mai putea creste 1-2 cm, dar acum ai 1.68m si 18 ani, dar nu cred ca vei depasii 1.70m.
Din pacate, ca barbat, ramai unul micut de statura!

| sierra1 a răspuns:

"flotările? Te pot creste in inaltime?"

sorry, nope

n-am văzut nimic deosebit la pieptul tău pe FB.
tu ești ăla de-i lipsește un dinte din față?

| NYØ2002 explică (pentru sierra1):

Nu! nu imi lipseste dinti! Atunci cauta pe insta:nyoentox2002

| Cosmin86 a răspuns:

Sunt 10000 de Gabriel Antonio pe Facebook laughing

| NYØ2002 explică (pentru Cosmin86):

Sunt din Husi, jud Vaslui

| AnastasiaK a răspuns:

Nu stiu daca ai nevoie de validare sau de unde vine intrebarea asta, dar arati ca un copil, ceea ce la 17 ani si esti, so it's not bad. Oricum, flotarile nu te duc nicaieri. La fel de nedezvoltat o sa fii si peste 5 ani daca astepti rezultate de la flotari. Am vazut si o poza de la sala totusi, deci daca dupa tot haosul asta te intorci acolo (si te intereseaza dezvoltarea musculara), vei fi pe drumul cel bun.

Cat despre inaltime, n-ai ce sa faci s-o schimbi. Ai sau n-ai noroc sa cresti mai inalt, asta e tot.

| NYØ2002 explică (pentru AnastasiaK):

Am observat ca de la flotari mi s-a schimbag pieptul! apropo am si gantere acasa

| Alverto a răspuns:

Nu, normal că nu poți crește în înălțime laughing nu prea ai cum sa te înalți făcând exerciții fizice, doar să aștepți să treacă timpul și să te înalți. Poate dacă faci tracțiuni de bară

| uchihasasuke09 a răspuns:

De ajutat te ajuta doar la inceput daca nu ai mai facut sport(in prima luna). Trebuie sa incluzii mai multe exercitii.La flotari ca sa cresti cum te obisnuiesti cu ele schimbi tipul spre mai greu si mai poti adauga si greutati.