Winnmasters sigur. Eu am conturi de 2-3 ani la bet365 si unibet, dar le folosesc doar pentru a viziona meciuri. De pariat nu mai pariez. Stai linistit, n-or sa-ti dea nicio teapa, n-or sa-ti ia banii. Ce crezi ca le convine mai mult, sa pacaleasca o mana de oameni la inceput, pentru ca nimeni sa nu mai intre, ba chiar sa aiba probleme cu legea sau sa ofere mici avantaje oamenilor, asa numitele bonusuri, pentru ca acestia sa parieze pe site-ul lor, iar ei sa castige? In fine, daca mai ai intrebari, le astept aici.
Pe bet365 nu se mai pot face conturi. Din ce am inteles, cei de acolo vor sa plece de tot din Romania. Au si inceput demersurile. Winnmasters si Netbet parca sunt singurele agentii de pariuri online legale in Romania. Winnmasters sigur. La ele iti poti face cont si cu card Visa. Teapa cel mai probabil nu o sa iei. Mai toate agentiile de pariuri online "faimoase" sunt de incredere. Daca iti faci cont si joci la o agentie care nu a platit acea taxa statului roman, esti pasibil de amenda, iar amenda este mare.
Winnmasters sigur. Eu am conturi de 2-3 ani la bet365 si unibet, dar le folosesc doar pentru a viziona meciuri. De pariat nu mai pariez. Stai linistit, n-or sa-ti dea nicio teapa, n-or sa-ti ia banii. Ce crezi ca le convine mai mult, sa pacaleasca o mana de oameni la inceput, pentru ca nimeni sa nu mai intre, ba chiar sa aiba probleme cu legea sau sa ofere mici avantaje oamenilor, asa numitele bonusuri, pentru ca acestia sa parieze pe site-ul lor, iar ei sa castige? In fine, daca mai ai intrebari, le astept aici.
annakiss întreabă:
anonim_4396 întreabă: