anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare internauti, am si eu o intrebare, de 2 saptamani am inceput sa fac abdomene am inceput cu 3 serii de 30 si aseara am ajuns la 3 serii de 100 la interval de 20 de secunde intre serii, ce parere aveti sa mai cresc pana la 3 serii de 200 sau sa continui cu 3 serii de 100. a doua intrebare trebuie sa fac in fiecare seara sau am citit pe alte forumuri ca o seara trebuie sa faci si una nu, si in cat timp ar trebui sa se observe patratelele? cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Andrei_Rusu_Andrei_1990 a răspuns:

Nu exista, sa-l faci doar de 3 ori pe saptamana, in primul rand nu le faci corect si pe asta sunt sigur 100%, sunt unele detalii la care trebuie sa ai mare grija, in prima faza fa in fiecare zi(dar corect) dupa o luna fa doar o zi da una nu, problema ca trebuie sa shimbi programul de la luna la luna ca sa dea rezultate.

| dany2696 a răspuns (pentru Andrei_Rusu_Andrei_1990):

Ok acum intru sper sa aflu multe informatii!

| Ivanciu_George_1997_fzji a răspuns (pentru dany2696):

Auzi eu fac cate 70 de abdomene cate 10 seri pe zi si am un abdomen fain abdomenele le fac dupa masa!

7 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu zic sa mai stai 3-4 zile la 3 serii de 100, dupa treci la 150 si dupa la 200.
Eu zic sa faci in fiecare seara, pentu a'ati mari rezistenta, insa dupa daca ai poti sa dai cateva pedale(cam 5 minute) la bicicleta in coborare( sau cu rolele) ca sa se elimine acidul lactic din muschi si sa nu te doara a doua-a zi, acest procedeu este foarte des practicat in ciclism ca sa nu ii doara picioarele uramtoarea zi, dar are efect si pentu abdomen.
Depinde de la persoana la persoana in cat timp se vor vedea patratelele dar de obicei apar la o luna dupa ce incepi exercitiile.

Răspuns utilizator avertizat
| Ivanciu_George_1997_fzji a răspuns:

Eu iti recomand 6 seri de cate 50 de 2 ori pe zi dimineata si seara... funda?