| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare, m-am apucat recent de box. Ce beneficii o sa am? Gen mi-am luat un sac de box de cam 20 kg și l-am agățat de perete. Mă ajută să am o atitudine mai atractiva pentru fete? Mă scapă de anxietate sau depresie? Îmi creste stima de sine? Ce mușchi îmi dezvolt? și altă întrebare, cam cat timp e ok pe zi să fac box? De exemplu nu pot mai mult de 15-20 minute pe zi, oare din cauză că trebuie să mă obișnuiesc?

5 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Daca faci calumea la sala box poți scăpa de anxietate,dar nu e ceva sigur. Daca faci singur nu scapi îți pierzi timpul aiurea. Du-te la sala nu mai fii rușinos, nu o să te mănânce nimeni.
Uneori de anxietate și depresie doar prin moarte sau sinucidere scapi daca sunt de o complexitate mare. Trebuie sa îți schimbi gândirea, tiparul de gândire, mentalitatea sa scapi de anxietate, obiceiurile.

| nyoentox2002 explică (pentru Mindfulness):

De ce sa fie o pierdere de timp, am sac de box acasă și de ce sa mai plătesc ca să mă duc la box? Așa poate as mai găsi băieți cu care sa mă antrenez

| Mindfulness a răspuns (pentru nyoentox2002):

Ți frica că o să fii de sacul de box daca te duci acolo, ești slab tinere, ma dezamăgești. Antrenorul te învață tehnici, de toate tu singur dai in sac dat sacul nu ripostează. Când o să te bati pe bune și o vei incasa o sa vi aici și îmi dai dreptate. De aia ai anxietate că fugi mereu, așa nu scapi de așa ceva în veci.

| nyoentox2002 explică (pentru Mindfulness):

Nu mi-e frică să mă duc, dar așa daca aș avea un grup de băieți sa ieșim afară să jucăm box ar fi o chestie

| nyoentox2002 explică:

Pai nu prea am primit sfaturi în legătură cu sportul, așa mi-a venit mie, pe mine mă interesează cel mai mult sa îmi dezvolt atitudinea și stima de sine