Salut! Ma bucur, ca NU IGNORI somnul si mancarea, deoarece uni se bazeaza doar pe proteine si atat.
Iar eu iti recomand, sa nu incepi cu proteinele de acum, pentru ca, corpul tau nu s-a format inca destul de bine.Mai asteapta vreo 3 sau 4 luni, abia dupa poti consuma proteine.Si cred ca primul pas pe care ar trebui sa il faci, este sa te odihnesti bine, si sa ai o alimentatie bogata in vitamine.
Si cand spun boagata in vitamine ma refer la: carne, lapte, oua(dar nu exagerat), branza(laptele si branza sunt foarte necesare, pentru rezistenta corpului), orez, fructe, legume(o da, foarte multe legume). Si vei avea nevoie bineinteles si de multe odihna.
Si nu m-am referit la a dormi si a te indopa cu mancare toata ziua .
Insa cred ca cel mai bine pentru tine, in cresterea masei musculare, este sa combini odihna cu mancarea si exercitile fizice.Iar dimineata cand te trezesti, poti sa alergi cel putin 30 de minute in aer liber sau poate o ora, asta numai daca rezisti. Din puncutul meu de vedere, ar trebui sa nu mai mergi la sala cam o luna(stai linistit dupa o luna te poti duce iar). De ce am spus sa nu mai mergi pentru o luna? Am spus asta pentru ca in acea luna, va trebuie doar sa faci urmatoarele lucruri: Mancare, Odihna, Exercitii: flotari(exista mai multe tipuri, iar tu poti incepe de la cele normale, pana la cele intr-un deget), apoi abdomene, multe tractiuni la bara(sunt foarte indicate). Dar tine minte nu exagera, si lucreaza-ti muschii in serii. A si era a uit, fa multe genoflexiuni, daca poti si cu greutati pe spate.
Sa sti ca tot ce ti-am propus eu sa faci, si DACA faci va da roade.
Tine minte, o luna nu vei face decat:FLOTARI, ABDOMENE, TRACTIUNI, GENOFLEXIUNI, VEI ALERGA, MANCARE ODIHNA SI SOMN.
Daca te vei tine de acest program este BINE, iar dupa o luna poti incepe sa practici iar sala.
Sper ca te-am lamurit.
O zi buna!
Succes.
Multumesc pentru raspuns, insa am uitat un mic detaliu, eu asa sala am facut si vara trecuta si luasem vreo 3 kg fara suplimente, dupa m-am lasat ca aveam bac si am slabit din nou fiindca neglijat somnul si mancarea, acum cat de cat m-am pus la punct cu alimentatia/somn
Ma bucur, insa daca vei urma acest program pe care ti l-am dat eu, garantat vei avea rezultate. Pentru ca suplimentele nu fac decat sa iti dea un impuls intelegi? Un impuls!
Dar adevaratele ingrediente pentru un corp CA LA CARTE, sunt:MANCAREA, ODIHNA SI EXERCITIILE FIZICE, ABIA APOI DUPA CE CORPUL TAU A PRINS REZISTENTA, poti intr-adevar sa mergi la sala.
O zi buna in continuare!
Cu siguranta! Si eu am incercat Gigant Mass de la Pro nutrition, despre greutate nu stiu ce sa zic eu nu m-am cantarit, oricum aveam 65 kg azi vara cand le luam, plus am mai crescut vreo 2 cm in brat ceea ce e considerabil, de la 33 la 35.
Sa mentionez ca eu eram 1.72
Si da, poti incerca, sunt sigur ca vei pune foarte repede 5 kg, nici nu iti imaginezi cat de repede functioneaza.
Bafta!
Vei pune pe tine dar nu va fi muschi 100% si va fi si grasime intr-o proportie destul de mare fata de muschi.Produsul e bunicel dar are o concentratie de proteina prea mica...Iti recomand GFX 8 daca te tine buzunarul!
GFX8 nu e o proteina foarte scumpa, eu am luat Serious Mass de la Optimum Nutrition in combinatie cu creatina si pot sa zic ca efectul esti neasteptat de bun, multa lume ma intreaba ce steroizi iau.
Uite si un link:http://www.megaproteine.ro/......tina-300g/
Suplimentele de la ON sunt printre cele mai bune de pe piata iar Serious Mass este unul din cel mai bun produs de masa musculara.Ai incercat ceva de la Redis:))? Sunt niste izolate proteice foarte bune din gama Pak de la Redis fara indulcitori si zaharuri deloc scumpe parerea mea...
Link http://www.redis.ro/ro/23-concentrate-izolate-proteice
Eu o sa iau ce mi-a recomandat antrenorul, nu ma tine buzunarul de mai mult oricum
Tre sa mananci minim 3 mese.
Dimineata si seara mananca multe oua fierte 5 oua doar albus cu sunca unt...
Mananca multa carne si iei o portie de proteina exact dupa antrenament si o portie inainte de culcare. Garantez ca o sa ajungi la 60 de kg. MAncare multa somn si proteina dupa sala si inainte de culcare.
Multa bafta (fac sport de performanta am 98 de kg si stiu ce vorbesc)
Merci pentru raspuns, totusi mai am o intrebare, dupa antrenament ce este mai bine sa fac, sa iau proteina/shake-ul sau sa mananc si apoi shake? eu de obicei seara dupa ce vin de la sala ma asez direct la masa pentru ca atunci pregatesc si mananca si ai mei =) Eu dimineata am probleme, adica nu am pofta de mancare decat dupa 2 ore ce-am deschis ochii..nu stiu de ce, asa sunt de cand ma stiu, seara mananc ca un lup iar la pranz neglijam...acum m-am corectat si ma straduiesc sa ma obisnuiesc si cu masa de dimineata, bine nu ca nu mananc nimic de dimineata dar banuiesc ca pe langa doua sandwichuri mai trebuie sa mananc, nu stiu poate un ou cu niste rosii ceva, dar nu pot chiar nu mi-e foame. abia pot acele 2 sandwichuri.
Este foarte posibil singura problema este ca n-o sa poti sa mananci mult timp dupa ce servesti proteinele deoarece te vei simti deja ''full'', dar sincer cu 6 kg nu stiu daca vei ajunge la 60 dar 58 59 tot ar trebui sa pui pe tine inca o chestie, ce pui pe tine din sa zic 4-5 kg decat 2 kg 2.5 o sa fie de muschi restul o sa fie grasime depusa in mare parte pe abdomen care se va defini dar o vei transpira destul de repede.