Altii fac doar 2, nu asta e important, hai ma fratilor, 5 la zi? 5 maine 5 poimaine? asta inseamna 10 secunde de "lucru" pe zi...incepe cu serie de cate 10, asta inseamna 10 consecutiv, 30 secunde pauza, iar 10, daca nu bagi macar 3 serii a cate 10 repetari in primele zile nu ajungi nicaieri, eu faceam 2 frate si eram gata ca bateria, azi fac 400 zilnic impartite in 20 serii, poti face si 1000 ca nu ajuta cu nimic, important e sa respecti seriile si pauzele, bafta (apropo, ia-ti 2 gantere daca nu macar una de 10 kg, te ajuta enorm)
O data pe saptamana e suficient.
in celelalte zile, lucrezi celelalte grupe, e stupid sa faci doar flotari si sa lucrezi doar piept+triceps
Pritenas du-te la o sala si baga mare alimeteazate bine, ajutate cu niste produse si nu ai sa regreti, flotari acasa sunt pentru pustani
Eu zic dupa parerea mea ca trebuie sa o iei incet in fiecare zi azi faci 5, maine faci iarasi 5 si ridici miza in fiecare zi ..numai asa poti sa ajungi la perfectiune in timp si multa rabdare ca nimic bun nu vine repede. sper ca te-am ajutat
Cipi1212 întreabă: