| Glav a întrebat:

Salutare!
Pentru cei care fac sala!
Eu am 2 metri și 5cm și 100 kg și port la tricou 2xl.
Și am un prieten care face sala și are 1.88 și 135 de kg care poarta 4xl.
Mi a arătat câteva poze dinainte sa bage steroizi și era mare oricum dar nu atât de mare încât sa poarte 4xl.
Adica pur și simplu genetica spatelui I s-a schimbat parca s-a lățit de 2 ori, ce i drept în poza aia avea 100 de kg nu 135. Acum are un spate ieșit din comun n am vazut un spate mai mare la nimeni.
Deci întrebarea mea este cum pot sa ma măresc asa de mult încât sa cresc 2 mărimi la tricou?

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Are 135 de kg iar daca nu lucreaza la mascati nu se justifica pentru ce si-a distrus viata luand steroizi.
Nu ai nevoie sa fii mare cat usa si fraier, mai atletic sa placa la lume!
si eu am un spate mare facand sala natural nu trisand cu steroizi, steroizii sunt pentru fatalai!
eu zic sa faci natural!

| Glav explică (pentru Simpatic):

Te cred și iti dau dreptate
Dar nu cred ca voi reuși vreodată în mod natural sa ajung ca el

| Simpatic a răspuns (pentru Glav):

Nici nu trebuie sa fii ca unul sau ca altul, trebuie sa fii ca tine!
ti-am zis astia sunt fatalai, tu fa natural, ia suplimente si trage tare si ai sa ajungi unde ti-ai propus!

| VoidEternal a răspuns:

Pai răspunsul e în întrebare. Steroizi și cine știe câte altele. Nu ai cum sa te faci așa mare doar trăgând de fiare. La peste 2m și 100 de kg ce nevoie ai de un spate să nu poți intra pe ușă?

| Werrich a răspuns:

Bagi McDonald's, Coca Cola și chipsuri.

| Glav explică (pentru Werrich):

El nu este gras!
135 de kg dar are mușchi...
Body fat foarte scăzut pentru greutatea și înălțimea lui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu vei ajunge nici cu steroizi... Lucreaza corect, fara steroizi si vei fi armonios. Daca asta nu te multumeste atunci ar fi indicat sa mergi la un psiholog mai bine.