| regecaisa a întrebat:

Salutare, probabil e o întrebare mai proasta și ce? Până la urmă încercarea moarte n-are.

Doresc să-mi schimb puțin rutina, mi-aș cumpără gantere sa mai fac exerciții acasă, merita? Se va vedea o schimbare? M-am saturat de flotări.
Cum procedez? Fac luni, miercuri, vineri aceleași exerciții cu gantere?
Bănuiesc că dacă trag 5 zile pe săptămână la gantere e prea mult și lucrez degeaba, nu? (Sâmbătă și duminică pauza)
Oare ce greutate sa-mi iau?
Am vazut la un youtuber "Andy Popescu " că face exercitii cu un elastic fitness, e mai convenabil elasticul sau rămân la gantere?
Doresc să cresc in biceps, triceps

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~sa mai fac exerciții acasă, merita? Se va vedea o schimbare?~

doar tu știi dacă (va) merita, cât despre schimbări, clar că vor fi vizibile dar nu după 5-7 zile. Poate după atâtea luni

| helpforyou a răspuns:

Ambele opțiuni - elasticul de fitness și ganterele - pot fi eficiente pentru a vă ajuta să vă creșteți mușchii bicepsului și tricepsului. Alegerea dintre cele două depinde de preferințele și nevoile dvs. personale.

Elasticul de fitness este o opțiune bună dacă doriți să vă antrenați în afara casei sau dacă nu aveți mult spațiu pentru a stoca gantere. De asemenea, elasticul de fitness poate fi ajustat pentru a oferi o gamă mai largă de rezistență, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care au nevoie de mai multă varietate în antrenamentul lor.

Ganterele sunt o opțiune bună dacă aveți acces la o sală de fitness sau dacă aveți spațiu în casă pentru a le stoca. Ganterele oferă o gamă mai largă de exerciții pentru biceps și triceps, astfel încât să puteți varia antrenamentul dvs. și să vă concentrați pe anumite grupuri musculare. De asemenea, ganterele pot oferi o rezistență mai mare decât elasticul de fitness pentru anumite exerciții.

| regecaisa explică (pentru helpforyou):

Și în legătură cu exercițiile, cum e mai ok?
5 zile pe sapt și pe weekend repaus sau-m-v pe săptămână?