Rugby tine de vointa, forta, viteza si team play . Daca ai aceste aptitudini nu ai nevoie de alte suplimente...cu timpul, acest sport iti va sculpta corpul intr-unul de invidiat. Decat sa dai 25-30 lei pe niste prostii. ca nu stiu cum altceva sa le spun, mai bine te obisnuiesti cu sportul in sine
Sper ca te-am ajutat catusi de putin
Fara proteine ( macar din mancare ), poti sa faci si 30 de ani rugby sau alt sport, ca nu o sa-ti sculpeteze nimic.
Mai documenteaza-te
Nu cumpara produse ieftine.Sunt de calitate foarte slaba dar foarte slaba! In culturism sau bodybuilding, iti da-i seama de calitatea produsului dupa pret.Ce e scump sigur va fi foarte bun! Ce e ienftin....nu va fi niciodata bun in acest sport! Ia-ti si tu produse de calitate, de la firme mari cum ar fi BSN, ON, Dymatize, Gaspari etc.Dai un ban dar sti ca vei avea rezultate foarte bune!
P.S:ieftine si bune nu vei gasi!
Doamne ce minte de copil ai
NU lua proteine deoarece produc dependenta si in plus sa zicem daca maxim o saptamana nu faci sport o sa se lase muschi pe tine si o sa arati groaznic
daca vrei masa musculara sa creasca mai repede mananca fructe si fa mult sport
CE MA? ) ....In primul rand trebuie sa mananci proteine ca sa cresti masa musculara, iar ele se gasesc in carne, oua, lactate, nici de cum in fructe ! Daca mananci tu fructe si legume vei lua proteine de te vei rupe.In 10000 de ani vei ajunge ca Arnold!
In al doilea rand nu iti dau dependenta! Nu-ti vor da niciodata dependenta!
In al treilea rand nu iti vor scadea muschii daca te lasi o saptamana! Daca te lasi de tot de sport iti vor scadea chiar daca iei suplimente sau nu iei! NU sunt steroizi!
Nu are rost sa iti mai zic nimic ca oricum nu ai nicio legatura, dar niciuna cu acest sport! Mai documenteazate si tu!
Serios? Se lasa muschii?
Cred ca ti s-a lasat tie creierul de poti sa spui asemenea aberatii.
proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, etc.
Daca ai o ciocolata, un iaurt, o cutie de lapte, etc. uita-te la ce contine, o sa vezi ca au si PROTEINE.
Doamne ce batut in cap esti
Eu ma refer la proteinele ce ofera rezistenta si stimuleaza muschii si forta nu dinalea ce in 2 zile explodeaza muschii pe mine, am cerut doar un exemplu de vitamine/proteine care as putea sa folosesc!
AAAAAA am crezut ca proteine adica pastile care stimuleaza muschi