Mai uitat pe compozitia acestuia, vitaminele si aminoacizii nu au cum sa dauneze. Despre complexul energetic de cofeina si ceai verde, s-ar putea sa iti creeze probleme daca ai probleme cu tensiunea in special. Oricum fiecare raspunde in mod diferit la aceasta deci depinde. Eu personal nu sunt fan al acestor energizante. Daca am nevoie de energie mananc niste ciocolata sau miere inainte de antrenament si gata am energie, nu am nevoie de suplimente cu cofeina.
Din cîte am citit, este un supliment alimentar, și se scrie că poate fi administrat ori de cîte ori ai nevoie de o doză de energie, desigur orice are o limită și nu cred să aibă vreun efect advers atît cît este consumat în limitele recomandate. Nu se recomandă înainte de somn din moment ce este un energizant, va perturba somnul.
Daca ai probleme medicale, cardiace, s-ar putea sa iti creeze oarecare probleme. Respecta un mod de administrare, nu depasii dozele si daca simti stari ciudate de la el nu-l mai administra.
Daca organismul tau il tolereaza atunci e ok, luat asa cum trebuie te ajuta, nu dauneaza.
anonim_4396 întreabă: