| aLexG1 a întrebat:

Salutare sunt in clasa 9-a am 15 ani si 1.90 inaltime as vrea sa imi maresc bicepsii (bratele) si as vrea sa imi recomandati un antrenament facut acasa frumos stau la tara asa ca ma pot folosi de diferite fiare de tras. Vreau sa imi spuneti rutina pe care trebuie sa o respect si ce sa fac.Multumesc Anticipat Dau Funda Va pup big grin

Răspuns Câştigător
| AndyVoDa a răspuns:

Foarte foarte simplu. Iei 2 sticle,le umpli cu apa(Sau cu nisip,de preferet) Le legi de un bat(Arac din ala inalt,ca si eu tot de la tara sunt)) ) Cu ce vrei tu,scotch+sarma si putin scuipat, si ar trebui sa stea. Apoi te asezi frumos pe o banca sau pe orice obiect inalt si din sezut te apuci si faci ridicari la piep. Daca vrei sa iti maresti masa musculara, poti lega diferite chestii de bat spre exemplu o ranga(tot cu scotch si sarma)... daca vrei sa iti maresti forta, incearca sa faci miscari rapide, multe si cu greutate putina. Crede-ma forta te va ajuta mai mult decat masa musculara..Adica mai bine ii dai unuia cu bratul de 2 ori mai mare decat tine si pica, decat sa iti dea unul cu 20 pe brat si 60 piept. Totusi daca metoda mea ti se pare prea vechie, poti sa iti cumperi 2 gantere de 5-9kg,depinde cat ridici, si sa treci tare la treaba. Nu uita si de flotari fiindca sunt esentiale(Iti mai maresc si pieptul pe deasupra)Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru AndyVoDa):

De cand sunt flotarile esentiale pentru biceps?

apuca-te de sah, copil firav

1 răspuns: