N-ai cum fara un antrenament la sala nu poti, muschiul trebuie lucrat, bicepsul este un muschi mic de aici inseamna ca poti face 3 exercitii si sunt suficiente, dupa antrenament mancare multa si odihna...macar7 ore de somn, 8 ore ar fi f bine. Si eu vreau la fel dar nu se poate asa ca merg la sala si am si instructor bun, enormanl el stie ce e mai bine, totusi incearca sa faci tractiuni pentru bicepsi asa ii mai cresti dar nu te astepta la minuni. sper ca te-am ajutat.bafta!
Imi pare rau sa-ti ruinez visele, dar intr-o luna poti sa faci tu si 24 ore/zi si tot nu faci bila aia , mai ales daca faci acasa. Daca te apuci de treaba si te tii cateva luni o sa se puna ceva muschi pe tine (sa nu crezi ca o sa fii ca Johnny Bravo). Dupa ce iti termini antrenamentul, totul depinde de o alimentatie sanatoasa si multa odihna. Bafta!
Daca vrei sa faci bila mai mare trebuie sa alergi vreo 4-5 ore pe zi(nu ca Ronaldo ca sa pari vedeta) asa mai moderat(de la usor pana la greu).Dai si mie o FUNDITA?
Intro luna nu ai cum minim 2-4 luni, si cu greu se vad progrese si atunci... singura sansa ar fi cu steroizi dar o faci pe riscul tau