| GhostSura a întrebat:

Salutare, TPU! Am o intrebare, daca fac in fiecare zii de trei ori flotari si de trei ori trag de gantere intr-o luna se face ceva diferenta? Daca nu ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Muschii cresc in zilele de pauza si tu faci ZILNIC...

copil mic si firav, care vrea sa ramana firav

4 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

O sa se vada ceva, ceva, dar recomand o dieta bogata in carbo si sa lucrezi grupele musculare pe ZILE

| CulturismsiFitness a răspuns:

Roma nu a fost construita intr-o zi. Intra pe youtube si cauta canalul Totul despre steroizi. Acolo este un culturist profesionist de la noi din Romania care explica in detaliu tot ce vrei sa stii. Plus ca are si niste antrenamente foarte smechere.

| Poof a răspuns:

E greu sa obtii intr-un timp asa scurt si cu exercitii minime rezultate vizibile, plus ca mai conteaza si seriile ( faci de 3 ori flotari ..cate flotari? )
Depinde ce iti doresti... daca iti doresti un corp tonifiat. sau patratel

| Poof a răspuns:

E greu sa obtii intr-un timp asa scurt si cu exercitii minime rezultate vizibile, plus ca mai conteaza si seriile ( faci de 3 ori flotari ..cate flotari? )
Depinde ce iti doresti... daca iti doresti sa slabesti, un corp tonifiat. sau patratele.
In general, trebuie lucrate toate grupele de muschi.
Sfatul meu este sa mergi la o sala, instructorul iti va da toate detaliile legate de exercitiile care trebuiesc facute sa ajungi la rezultatul dorit.
Daca nu ai banuti, sunt pe youtube video-uri cu exercitii care te pot ajuta.
Bafta! happy