| Ha0s a întrebat:

Salutare TPU, am o mica nelamurie. Am 3 zile pe saptamana de antrenament acasa Lunea, Miercurea si Vinerea in care lucrez biceps, triceps piept, picioare, umeri si ma gandeam sa adaug cel putin inca o zi de tractiuni pentru spate. Nelamurirea mea este: in ce zi a saptamanii sa fac tractiuniile? Si daca e ok doar o singura zi pe saptamana (de tractiuni) pentru spate?

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Fiecare grupa de muschi se lucreaza o singura data pe saptamana.Tractiunile poti sa le bagi in oricare dintre zilele tale libere, nu conteaza care.Bafta!

4 răspunsuri:
| Matrixy a răspuns:

Uite cum imi fac eu antrenamentul:
Luni-piept si triceps
Miercuri-biceps si spate
Vineri-picioare si umeri
Ma antrenez de o luna si totul e ok, ma simt foarte bine.

| faboulos a răspuns:

Pai ar trebui sa ai un program pe 1 saptamana, uite iti dau eu unul pe care il folosesc,
Luni:Biceps
Marti:Umeri
Miercuritongueiept+Triceps
Joi:pauza
Vineri:Spate.
Sambatatongueicioare
Duminica:pauza
Alegeti tu zilele la care poti tu sa le lucrezi cel mai bine, spatele este bine sa il lucrezi dupa o zi de odihna deoarece atunci muschi bratelor iti sunt odihnite si vei putea sa faci exercitile corect si multe.
Si da eu consider ca ajunge 1 zi pe saptamana pentru spate, da incearca sa faci si alte exerciti pentru spate nu numai tractiuni, fa si ramat, inderptari... si atunci iti vei putea defini spatele,
Iar daca vrei ca spatele sa ti-l definesti mai repede lucreaza-til de 2 ori pe saptamna spatele si vei avea rezultate mari. ....BAFTA!
Funda?

| Ha0s explică (pentru faboulos):

N-am cum sa fac ramat, indreptari happy pentru ca nu merg la sala, exercitiile le fac acasa sau in aer liber laughing pe unde gasesc o bara big grin Multumesc pentru raspuns

| faboulos a răspuns (pentru Ha0s):

Aha pai atunci spor la tractiuni laughing,! Funda?