| Minionuu a întrebat:

As dori sa-mi cumpar Serious Mass! Ce parere aveti despre el? E potrivit pentru mine? Am 17 ani, 59-60kg si 1.76 m! E potrivit pentru mine?

12 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Mai pune vreo 10 kile de masa musculara pe tine facand sport sau miscare adevarata, cu papa bun si hidratare corecta si dupa aia o sa te caci pe el de Serious Mass.Numai rabdare sa ai. Vrei masa musculara rapida? Nicio problema. Ia suplimentare cate vrei, dar iti vor rezolva problema doar pe termen scurt. Nu va fi o masa musculara adevarata, sanatoasa. Sanatate maxima iti doresc

| Wehes a răspuns (pentru noktambul):

Suplimente = mancare concentrata. Ce nu poate fi sanatos?!

| Cosmin86 a răspuns (pentru noktambul):

Poti sa argumentezi aberatiile pe care le spui?

| noktambul a răspuns (pentru Wehes):

Mancare concentrata inseamna o ciorba groasa si deasa sau un suc de fructe stoarse la moment. Nu Seriouss Mass sau altele de genul facute in laborator.

| Wehes a răspuns (pentru noktambul):

Mancare concentrata inseamna Ciorba si suc de fructe? Ca sa nu ma, mai apuc sa te jignesc, mai documenteaza-te, te rog.
Daca am creste in masa musculara cu Ciorbe si Fructe am fi toti masivi. ( Nu ma, mai obosesc sa-ti explic )

| Minionuu explică (pentru Wehes):

Sunt ectomorf, dupa asemanarile pe care le-am constatat eu! In cazul in care folosesc acest produs, o singura cutie, si dupa nu mai merg la sala in exces, se vor,, lasa muschi ''?

| Wehes a răspuns (pentru Minionuu):

Muschii NU se lasa de la Suplimente. (aa si sa nu crezi ca daca iei 1 luna esti Arnold, trebuie luate cateva luni bune ca sa vezi schimbari ).
Bun, am stabilit ca esti ectomorf deci e bun Serious Mass in cazul tau.
Pe langa acest supliment 5-6 mese pe zi Solide ( nu Ciorbe ca ila de sus ) antrenament serios si multa odihna ( minim 7 ore pe noapte ).

| Minionuu explică (pentru Wehes):

Greu cu odihna! Nu reusesc sa adorm inainte de ora 00 (12) noaptea, iar dimineata la 6:30 sunt in picioare!

| Wehes a răspuns (pentru Minionuu):

Si eu la fel. Trezirea o am tot la 6:30 si greu reusesc sa adorm pe la 11:30 seara ( poate doar 1 data pe saptamana ) in rest pe la 12 - 12:30.N-ai ce face, fara munca, nu vin rezultatele.
Bafta!

| Wehes a răspuns:

Nu imi pot da seama ce tip somatic esti.
Daca esti ectomorf e ok ON Serious Mass pentru tine, daca nu esti ectomorf iti trebuie un concetrat proteic.
Dar din datele ce ni le-ai oferit cred ca esti ectomorf.

| Guzun_Gregor_1996 a răspuns:

Buna,sunt si eu ectomorf am 16 ani 1.87M si 58kg...E bun Serious Mass?

| Minionuu explică (pentru Guzun_Gregor_1996):

Frate eu l-am incercat! luam 1 singura data pe zi dupa antrenament mai mult de 3-4 kg nu am pus. oricum am tras pentru a mari masa! iti recomand sa iei si seara daca vrei! poate asa vei avea rezultate mai bune!