Da, te poti inscrie si te rog nu baga in seama mecanicii auto si astia care stau la coada vacii si in balegarul calului ca nu stiu ce vorbesc.Mma-ul inseamna Arte Martiale Mixte si ghici ce coincidenta si minune pentru mecanici. Karatele stau la baza artelor martiale. Daca te inscrii tu poti concura fara nicio problema doar ca nu vei putea concura la galele alea in care merg cluburile si se lupta.In rest, ai liber la tot. Prima data totusi invata regulamentul de la fiecare ca o data te scapa o kiscare neprevazuta
Nu recomand sporturile violente și nici cele competitive. Exercițiile fizice în fiecare zi sunt suficiente pentru dezvoltare.
Dumnezeu nu ne-a dat mâini și picioare să ne lovim unii pe alții, ci ca să fim o binecuvântare pentru semenii noștri.
O singură lovitură greșită și poate apărea paralizia pe viață. Omul ajunge astfel o legumă, ajunge o povară pentru el și pentru semeni.
Deci morr de ras cu botanistii care n-au nicio treaba cu sporturile de contact si comenteaza ca preotii la astfel de intrebari
E ca si cand tu ai practica fotbal de sala si vrei sa ajungi direct intr-o echipa de de Liga I de fotbal...normal, sa-i spun asa. Nu se poate, trebuie alt tip de antrenament ca sa nu te faci de ras (presupunand ca te-ar lua cineva).
Prietenas, ai pus o intrebare despre bataie si eu sunt mecanic auto!
Deci iti raspund asa... MMA si karate nu au nimic in comun afara de atmosfera competitiva, nici sa nu visezi sa faci asa ceva! Gaseste-ti antrenor, de preferinta unul care a dat cu capul de ringurile aleasi nu vreun Gigi Cartier, gaseste un club, etc si dupa vreo doi trei ani incearca saltul acesta!
Este ca si cum m-ai trimite pe mine din atelier Dacia Renault, sau fie el si Volkswagen... sa repar masinile de la Formula 1! puncte puncte, iti dai seama ce iese!
Frate eu am intrebat ceva, vreau raspuns la ce am intrebat ca, karate se aplica si n mma
Adevarat ai grait! Acum mai cauta si pe la ceilalti useri cum se aplica Karate si vezi ce iese dupa regulamentul de MMA. NU iti vreau raul!
Stii de la ce vine mma? de la mixed martial arts.,, mixed’’ inseamna mai multe mixuri de arte martiale, adica te poti lupta in orice fel de arte martiale, karate, kickbox etc
Nu prea mai am eu toate caramizile pe casa la ora asta, deci nu am prins din prima sensul!
Te poti duce unde vrei tu, poti lupta si cu stilul Castravetelui Fierbinte, dar... NOI PROSTOVANII am inteles ca ne intrebi unde poti practica Karate pana ajungi la nivelul de a il aplica in MMA!
anonim_4396 întreabă: