| Cosmin_Gabriel_Dumitra_1999 a întrebat:

Salutare TPU,as vrea sa știu ce supliment este cel mai bun pentru îngroșarea și aceentuarea venelor la sala, mulțumesc!

16 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Oxid nitric sau creatina.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu vrei cumva și niște suplimente care să-ți și dea de mâncare?
În viața asta n-am auzit de așa ceva.
Dacă chiar vrei ca venele să fie vizibile, fie slăbești astfel încât să nu mai existe țesut adipos în componența hipodermului, fie rămâi la "soluțiile" oferite de escroci.
Plecat țesutul adipos, venele sunt mai proeminente; logic, nu?

| LPCTSTR a răspuns:

A little bit of profile checking și nu, chiar nu aș recomanda nici (a)steroizi și nici "suplimente minune".

| Cosmin86 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Pentru tine oxidul nitric e un supliment "minune"? serios?

| LPCTSTR a răspuns (pentru Cosmin86):

Nene, nu vorbeam de tine.
Vorbeam de visele sale.

| aXy99 a răspuns:

Arginina, dar nu face minuni.

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

De fapt, stiu ceva care chiar face minuni: EPILAREA. Cu cat mai putin par, cu atat sunt mai vizibili muschii si venele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu existã.
E genetic, plus trebuie sa ai un strat minim de grasime corporala pentru a fi vizibile.
Dar nu-ti recomand daca esti tânãr, ai mult mai multe de câstigat daca te concentrezi pe pus masã muscularã, decât sa fi slab cu niste vene vizibile. Plus iti poate afecta sanatatea pe viitor stând la un strat de grasime minim.

| Kerre a răspuns:

Totul tine de genetica ta daca sunt vizibile venete mai tare sau mai deloc, nu sunt suplimente fix menite pentru asa ceva.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Steroizi? mie personal mi se par scârboşi băieții cu muschii mai mari decat capul și venele de mai au puțin si plesnesc(ăștia sunt cei ce consuma substante ilegale ce te "ajută" să pui masă musculară mai repede și mai mult, dar te ajută și să mori încet și sigur) sunt mai ok cei ce au muschii formați în mod natural, chiar dacă li se văd venele sau nu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru IrinaMihaela15):

Vorbea de suplimente, NU de steroizi. sunt chestii complet diferite.

| IrinaMihaela15 a răspuns (pentru Cosmin86):

Okay rolling on the floor

Chiar esti atat de proasta incat nu stii diferenta?

1. De ce mă faci proastă? E mai ușor să jigneşti decât să comunici fără injurii?
2. Știu diferența. Imi era mai rapid să scriu doar "steroizi?" decât "pai nu știu suplimente, dar am auzit că si steroizii fac o treabă bună."
3. Am spus doar "okay" pentru a evita o ceartă către nicăieri :3

NU poti sa pui in aceeasi enumerare steroizi si suplimente...

suplimentele sunt extrase din mancare (sunt practic mancare concentrata), pe cand steroizii sunt hormoni sintetici (majoritatea injectabili).

Multumesc de explicație, chiar nu stiam -_-