| NotTodayOrTomorrow a întrebat:

Bai, nu stiu ce sa zic. Deci vreau sa ma ingras laughing. Am 16 ani, mna. Si cred ca e destul de nasol sa ai 50 de kg si un 1, 68.
Daca nu prea am ce sa fac cu inaltimea, macar sa modific masa. Mi-am propus sa mananc din 3 in 3 ore (inclusiv la liceu). Banuiesc ca metabolismul meu nu o sa faca fata atatora calorii. Intrebarea e: Sa mai fac sport? Nu fac cine stie ce. Doar genuflexiuni, flotari, abdomene, ceva gimnastica si cam atat. Ma gandesc intai sa ma ingras si apoi sa fac sport. Sau sa continui aceasta minunata dieta si sa fac si sport?

6 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Adica vrei sa fii mai usor de sarit decat de ocolit?
Sezi blind!
Ai doar 16 ani si ai timp sa te inalti. Fa sport pentru cresterea in inaltime.

| Claudiu1905 a răspuns:

Dar ce-ai patit, ti-au murit laudatorii?

| Softe a răspuns:

Uni vor sa slabeasca tu vrei sa te ingrasihappy
Pentru a reusi acest lucru incearca sa-ti faci un abonament la sala de forta si incearca sa consumi proteine si asa zisul gainer, din el iti vei extrage destule calorii sanatoase pentru a mai pune niste masa musculara pe oase.

| ManTheMan8 a răspuns:

O sa pui grasime daca nu faci si un pic de sala ca sa iti modelezi corpul.

| Zathara a răspuns:

Cred că cel mai important e să fii sănătos. Oamenii sunt diferiți, mai slăbuți, mai plinuți sau undeva la mijloc. Nu ar trebui să conteze foarte mult. E esențial să te accepți așa cum ești, cum ai fost construit, să vezi avantajele pe care le ai și să îmbunătățești acolo unde crezi că ai puncte slabe, fără să-ți dorești să fii altcineva. Încercând să devii ca o altă persoană deja existentă, riști să-ți pierzi individualitatea, adică tot ce ai...
Fă sport în continuare, e o modalitate să-ți menții sănătatea.

| 12Andrei122003 a răspuns:

E bine să ai 50 de kg la înălțimea ta dar dacă chiar vrei sa te îngrași ar fi bine cam 5-7 kg...nu exagera