NU
https://goo.gl/maps/gJ75QWL7hNHF8W49A
se fac antrenamente direct de mma
in plus, pana la un punct, nu avea reguli, puteai sa folosesti orice stil ca d'aia se numea "mma", acum in schimb, are reguli stricte, si din cate imi dau seama e un stil facut din miscari imprumutate din mai multe stiluri
Eu as merge pe box, ma mir cum de iti iei bully avand in vedere ca esti destul de solid, pentru varsta de 16 ani as putea spune ca esti imens. MMA si Muay Thai sunt foarte eficiente in autoaparare(multe tehnici). Totusi as merge pe box, cel mult kickbox deoarece e suficient pentru a invata sa te aperi. Mma deja este un mix de sporturi de contact: box, wrestling, judo jujitsu, karate, muay thai, e mult mai complex si dificil. De multe ori reusesti sa eviti conflicte prin socializare, chiar daca esti bazat exista mereu riscul sa dai de un retard care iti da cu lama pe la spate... In cele mai multe cazuri sunt doar tupeisti, care habar nu au sa arunce o lovitura corect, am vazut multi care dau cu pumnii de zici ca au dizabilitati ( nu lucreaza cu soldurile) sa i bati pe astia nu ai nevoie de experienta in mma, ci doar cunostine de baza. Nici nu e nevoie sa le dai somn, îi iei la palme pur si simplu, asa îi umilesti si reduci si riscul de a provoca o tragedie.
LanguageMaster întreabă:
EuIntreb întreabă: