Megaproteine.ro ai acolo categorii de suplimente si modul de administrare si ce fac fiecare. daca esti slab proteinele sunt fix o pilula. incetati sa ziceti PROTEINE la orice contine asa ceva. ele se impart in gainere (10-15% proteina), MRP (35-60% proteina) si concentrat proteic (peste 85% proteina). restul din procente sunt grasimi, carbohidrati si alte componente. esti slab, ai nevoie de gainer. si incetati voi copiii cu inca un rahat. povestea "oricat incerc sa mananc raman slab". asta este o aberatie mai mare decat "daca ma apuc de sala raman mic". daca eu cu 5 mese pe zi nu am putut sa ma ingras cand aveam 50 kg, dar acum am 75 inseamna ca SE POATE, DAR tu nu faci nimic in privinta asta
Gainere (daca esti slab): true mass,elite mass, mutantmass, super mass gainer
proteinemuschi fara grasime):whey gold, mutant whey, elite whey protein
cele mai bune de pe piata!
De nitro tech hardcore ce parere ai? si de muscletech in general, daca tot suntem aici
Nitro tech mi se pare un produs excelent! pe langa nitro tech am mai luat cateva portii si de mass tech care de asemenea este un produs bun! iar in ce priveste whey-ul am auzit numai cuvinte de lauda, acum ramane sa incerc ca sunt curios si eu! per total produse de calitate!
xyblue întreabă: