Am dat-o în bară cu ambele presupuneri? Și totuși "dacă" te-ar fi agățat...ups, deci nu s-a întâmplat vreodată QED.
P.S. Mai ușor cu mentalitatea asta de copilă de 10 ani care abia a descoperit online-ul că nici în online nu poți zice "absooolut" ce vrei. Ești răspunzătoare pentru TOT ce zici inclusiv în online exact la fel cum ești și în afara lui.
Dacă te ducea capul, aveai cea mai simplă variantă să închei, nemairăspunzând tu. LOGIC că eu nu-ți mai scriam dacă nu mai aveam la ce răspunde, dar dacă tu ai rămas la nivel de 10 ani și vrei să ai ultimul cuvânt chit că nu mai ai nimic de zis, ce să-ți fac?
Hey salut!
Spune-le sfaturile astea la umflații ce mai ca nu fac cu inima în sală de la atâta sport doar ca sa arate ei femeilor cine sunt '' boșii''.
ăștia nu vad in sport o relaxare, nu o fac pentru ei, pentru sănătatea lor, o fac sa atragă toate amețitele. asta e mentalitatea lor. (nu toți, dar majoritatea, cunosc zeci de exemplare de genul)
dacă nu au mușchi si bani, n au femeie!
pfff, sa-mi fie scârbă!
E bine că tu ai înțeles ce a scris acolo, că eu am nevoie de traducere pentru prima frază a răspunsului respectiv.
P.S. N-a terminat încă liceul fetița, cred și eu că-i plac băiețeii în skinny jeans dacă la altceva n-are acces.
"băiețeii în skinny jeans" -> aia nu sunt "baietei", aia sunt fetite
Fetelor le plac baietii asa frumos definiti cu muschi doar decent, nu cu muschi cat casa.
Dă-o încolo pe fata aia.
Fă sală și simte-te bine, fii sănătos, fă mușchi, dar ferește-te de steroizi.
Fii atent să nu pui grăsime pe tine.
Nu te lăsa influențat de ce îți spun fetele, deseori te pot și minți.
Fata bună pentru tine te va place așa cum ești.